A természetgyógyászok által istenített készítmények miért olyan drágák?
Tudom mire képes a polarizált fény nekem is van lézerem zárójel ezerszer jobb mint a bioptrom lámpa polarizáltsága csakhogy én nem akarom eladni 50e Ft ért azt a lézert amit a 3e ft os dvd írómból szedtem ki meg amúgy is veszel ilyet pár e ft ért készen az ebayen.
Ezek a bioptromos szélhámosok a vntv vel közösen olyan gusztustalan gerilla hadjáratot indítottak a középkorú naív családoknak hogy az már gátlástalan . A fél wattos infra lézerpointert akarják fél millióért elsózni és ha nincs rá pénzed megengedik hogy béreld pff na ezért kéne betiltani őket.
Felmész az oldalukra és olyan kommentek vannak hogy emberek még meg is kérdezik kitől lehet ezt bérelni mert internete már van az embereknek csak használni nem tudják.
Rá szoktam kérdezni ha kell felhívom őket telefonon az ilyen készülékek reklámozóit.
Felhívtam a cserélhető színekkel rendelkező világító kristálylámpát forgalmazó képviseletet és a hölgy egy legendát adott elő. Brazíliából hozzák a kristályt stb. stb. Mondom értelmesebb lett volna tölthetőre csinálni a szerkentyűt mert az elemes megoldás nem valami praktikus. Azért az árért amit kértek érte elvárható lenne. Nem tértem ki hogy a kristályokkal való gyógyítást nagy vonalakban ismerem és ezen belül a színgyógyászatot is. Érdemes odafigyelni legalább felhasználóként hogy miért adnak ki tömérdek pénzt akik rászánják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!