Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit csináljak ha benő a...

Ismeretlen568 kérdése:

Mit csináljak ha benő a körmöm? Minden hónapba megyek pedikürőshöz aki kivágja a benőtt körmöt. Körülbelül 3-4 hétig birja, aztán megint benő. Mit tegyek? Már egy fél éve ezzel köszködök. Helyre fog jönni egyáltalán?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Eleg regen feltalaltak mar a koromreszeloket. Meg kellene ismerkedni veluk es nem artana hasznalni is neha picit a kormok sarkainal. Ez ilyen egyszeru :)
2015. aug. 5. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:

le is van reszelve mindég ha kivágja a pedikürős !

de nem csak felül szur a benőtt köröm ha lejebb is már majdnem legalul a sarokba ! ott nem tudok le reszelni !

2015. aug. 5. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet kapni benövés elleni szert azt hiszem, a Sholltól.
2015. aug. 5. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én hetente, kéthetente kicsípem, nincs pénzem pedikűrösre, de jól érzem magam, köszönöm!
2015. aug. 5. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
én is szivesen csinálnám magamnak de nem tudom! mert teljesen alul nő be és onnan nem tudom ki vágni. Meg félek is hogy jobban megsértem a lábujjamat.
2015. aug. 7. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!