Szapora pulzus ellen, létezik valamilyen házilag kivitelezhető kezelés?
Tudom...................nem X akta cimű filmben olvasgatok,de mégis úgygondolom,hogy sokann ezt hihetetlennek vélik :
Ha van a lakásodban Wi-fi,csakis akkor kapcsold be,ha használod is. Mobiltelefon kikapcsolását is mindenkinek javallom,ha lehetséges,még az akkut is vegyétek ki.
Itt irnak csak rövidenn az elektroszmog mérgezésről : [link] Aki tudja,hogy mitjelent az orosz rulett,az tud mérlegelni,aki nem kérdezzen. Még rövidenn elmondom a tüneteim : Vérnyomás ingadozás,pulzus ingadozás,sok éve tartó álmatlanság,évszaktól,napszaktól függetlenül mértéktelen izzadás. Ez év elején szárblokkot mutattak ki. Ez a mi nyelvünkönn a sziv elektromos vezérlési hibája !Mivel hűségidős volt a mobilom,igy csak egy évre tudtam megszabadulni tőle. De az utólsó néhány hónapban a készülékem konzerves fémdobozban tároltam. Ennek ellenére volt ojanra példa,hogy kicsöngött. Mára mobil nélkül élek,és gyökeres véltozás ment végbe bennem. Aki nemhisz nekem,kérdezze meg Murdert,vagy gyakorlatban tegyen próbát. Vezetékes vonalam van,és az élet igy is élet,sőt kb 30évvel korábbi élményeim is eszembe jutnak autózás közben !!!
13-as
Aki meg tudja, hogy mennyit (nem) érnek a "lúgosító ételek", azok nem tájékozódnak ilyen nevű honlapokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!