Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Szapora pulzus ellen, létezik...

Salx Narval kérdése:

Szapora pulzus ellen, létezik valamilyen házilag kivitelezhető kezelés?

Figyelt kérdés
Bármi érdekel, amivel csökkenthetném a pulzusszámot.Egyenlőre gyógyszert kell szednem, de szeretném abbahagyni.
2010. márc. 7. 05:27
1 2
 11/17 lazapityu válasza:
Nézesd meg a pajzsmirigyedet,mert attól is lehetnek szív-,és vérnyomás panaszok,és még sok más is.Jobbulást kívánok!
2014. aug. 19. 23:29
 12/17 anonim válasza:
Éppen a pajzsmirigyet akartam én is írni,amikor végig olvastam a hozzászólásokat. Nekem attól van.. Teljesen olyanok a tüneteid. Ez egy sima vérvétellel kimutatható. De gondolom így lassan 4 év után már rájöttek a problémádra :)
2014. aug. 21. 16:08
 13/17 AttilaLIX ***** válasza:

Tudom...................nem X akta cimű filmben olvasgatok,de mégis úgygondolom,hogy sokann ezt hihetetlennek vélik :

Ha van a lakásodban Wi-fi,csakis akkor kapcsold be,ha használod is. Mobiltelefon kikapcsolását is mindenkinek javallom,ha lehetséges,még az akkut is vegyétek ki.

Itt irnak csak rövidenn az elektroszmog mérgezésről : [link] Aki tudja,hogy mitjelent az orosz rulett,az tud mérlegelni,aki nem kérdezzen. Még rövidenn elmondom a tüneteim : Vérnyomás ingadozás,pulzus ingadozás,sok éve tartó álmatlanság,évszaktól,napszaktól függetlenül mértéktelen izzadás. Ez év elején szárblokkot mutattak ki. Ez a mi nyelvünkönn a sziv elektromos vezérlési hibája !Mivel hűségidős volt a mobilom,igy csak egy évre tudtam megszabadulni tőle. De az utólsó néhány hónapban a készülékem konzerves fémdobozban tároltam. Ennek ellenére volt ojanra példa,hogy kicsöngött. Mára mobil nélkül élek,és gyökeres véltozás ment végbe bennem. Aki nemhisz nekem,kérdezze meg Murdert,vagy gyakorlatban tegyen próbát. Vezetékes vonalam van,és az élet igy is élet,sőt kb 30évvel korábbi élményeim is eszembe jutnak autózás közben !!!

2017. dec. 29. 00:14
 14/17 Zoli1822 válasza:
2018. ápr. 30. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:

13-as

Aki meg tudja, hogy mennyit (nem) érnek a "lúgosító ételek", azok nem tájékozódnak ilyen nevű honlapokról.

2018. ápr. 30. 23:50
 16/17 AttilaLIX ***** válasza:
Előttem irónak ajánlom : Úgyvélem a mondókámban nincs lugositó étellel kapcsolatos betű !!! Hüm-höm............ön,szerintem valamajik mobilszolgáltató fullajtárja, Ugye !? Ezt másoknak is irom : Nemigen tudom felfogni sem,hogy pici országunkban miért működik kb 7 MOBILTÁRSASÁG !!!???
2018. máj. 1. 09:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Rosszul véled. A honlap címe, valamint benne a szerző is közös a lúgosítós áltudományos cikkekkel.
2018. máj. 1. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!