Mit javasoltok ha a kezem időnként nagyon fáj egy ponton? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A kezem időnként egy ponton fáj mondták már hogy a sok gépezés miatt is lehet de próbáltam kevesebbet gépezni de semmi.... és behajlítani is fáj :/ Sajnos az egyik rokonomnak is ilyesmi van a kezével. Lehet hogy tőle örököltem? Mit ajánlotok rá?Nagyon fáj2010. márc. 5. 18:26
1/9 A kérdező kommentje:
ja azt kihagytam hogy egy duzzadás van a csuklóm közepén. Próbáltam már ilyen sugár lámpával(nem tudom a pontos nevét) és az se segít:S
2010. márc. 5. 18:28
3/9 anonim válasza:
Ha játék gépezel az isten verése::))Ha más gépezéstől van akkor lehet csuklóizületi gyulladástól. Kenegesd feketenadálytő kenőccsel. Vagy Kobralgin reumakrémmel.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi (: de nem szoktam játszani gépen. egyszerűen csak suli után kockulok 4-9 között
2010. márc. 5. 20:14
5/9 Salx Narval válasza:
Felétek nincs orvos? Talán őt kellene megkérdezni és utána esetleg, már a konkrét betegségre, lehetne javasolni valamit.Így csak találgatni lehet, azt pedig nem tanácsolnám senkinek.
6/9 A kérdező kommentje:
képzeld el h van orvos de minek menjek el ha csak időnként fáj és ha többször fog és sokáig majd elmegyek am meg nem a kritizálásodra vagyok kíváncsi. vmiért kitalálták ezt az oldalt és nem azért h te megmutasd h mekkora az arcod. nem kell válasz.
2010. márc. 7. 15:15
7/9 Salx Narval válasza:
Furcsa egy emberke vagy hallod,egyáltalán nem kritizálni akartalak, csak leírtam mit kellene tenned ahhoz, hogy tanácsot tudjak adni.Te megtudod mondani a számítógép előtt ülve, hogy nekem mitől fáj a lábam pl, mit, tegyek rá, mivel kezeljem? Hogyan javasolhatnék bármit is, ha nem tudom, hogy mi a kiváltó ok.Segíteni szerettem volna,de már megbántam.
8/9 anonim válasza:
A feketenadálytő krém jó ötlet, és próbáld alátámasztani a csuklódat. De négytől kilencig nem sok az a kockulás? Nem piszkálni akarlak, de nem tesz jót a szemednek sem.
9/9 A kérdező kommentje:
amúgy már elmúlt kicsit kevesebbet gépeztem szóval rájöttem h a gépezéstől van :O azért köszi a válaszokat
2010. márc. 13. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!