Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Járt már valaki Theta Healing...

Járt már valaki Theta Healing Teremtés & Bőség tanfolyamon?

Figyelt kérdés

Nagyon jó lenne ha találnék valakit aki volt már, szeretnék kérdezni tőle pár dolgot.

A "nem voltam, de ez egy baromság" típusú közlési kényszerben szenvedő emberek kíméljenek ha lehet.

2015. júl. 19. 15:58
 1/9 anonim válasza:
19%

nem voltam, de ez egy baromság

Üdv,

Bánóczy

2015. júl. 19. 16:04
 2/9 anonim válasza:
12%
nem voltam, de ez egy baromság
2015. júl. 19. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
8%

Én személyesen még nem voltam, de közlési kényszerem van, hogy elmondjam:

Ez egy baromság.

2015. júl. 19. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, remélem ha egyszer nektek lesz szükségetek rá hasonlóan jóindulatú emberekbe futtok bele.
2015. júl. 19. 17:50
 5/9 anonim válasza:
3%

De ezzel nem ártunk neked, hiszen mi nem tudunk segíteni úgysem. Nem vezetünk félre, nem hazudunk, nem áltatunk, nem akarunk becsapni vagy lehúzni, csak idegesítőek vagyunk kicsit, de hogy kapsz-e segítséget, nem rajtunk múlik.

Sőt, aki akar segíteni, pont azért fog felbátorodni, hogy na majd itt van ő, aki végre tényleg segít.

Szóval szívesen.

Üdv,

Bánóczy

2015. júl. 19. 18:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Akinek lenne kedve normális eszmecserét folytatni róla az sem fog reagálni rá, mert nem akarja idegesítő hülyegyerekek közbeszólását olvasni.

Nem értem, ha valaki érdemben nem tud hozzászólni egy témához miért kell akkor is mindenáron valami baromságot hozzátenni, de hát van az az alja szint, aki ennél értelmesebb tevékenységre képes..

2015. júl. 20. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

"Akinek lenne kedve normális eszmecserét folytatni róla az sem fog reagálni rá, mert nem akarja idegesítő hülyegyerekek közbeszólását olvasni."

Szerintem, ha valaki járt ilyen tanfolyamon, és amúgy válaszolna, akkor így is fog. Talán el se olvassa ezeket.

"Nem értem, ha valaki érdemben nem tud hozzászólni egy témához miért kell akkor is mindenáron valami baromságot hozzátenni, de hát van az az alja szint, aki ennél értelmesebb tevékenységre képes.."

Ha nem írod oda, hogy milyen emberek kíméljenek, szerintem egy ilyen "választ" sem kaptál volna. Egyébként ez ilyen "nem lehetett kihagyni" kategória, engem őszintén szólva szórakoztat.

Aki segíteni akar, az pedig fog.

2015. júl. 22. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :-D Rég olvastam fórumkommenteket, de még mindig jók! :-D

Megcsináltam a Teremtés és Bőséget, aztán Az élet játékát (Game of Life - GoL) is, most megyek Áss mélyebbre tanfolyamra és januárban Intuitív Anatómiára. Szerintem mindegyik tanfolyam szuper, nagyon sok hitrendszert pucol. A GoL kifejezetten az üzleti, anyagi dolgokat pucolja, a Teremtés és Bőség szerintem általánosabb, a bőség befogadásának blokkjait oldja. Ha teheted, menj el rájuk! Nekem mindegyik tanfolyam mást adott, de mind szuper volt. Hogy baromság-e? Párszáz éve még megégettek embereket azért, mert azt merték mondani, hogy a Föld nem lapos... Ha tudok segíteni bármiben, írj!

2015. nov. 25. 00:14
 9/9 anonim válasza:
100%

Még én sem voltam tanfolyamon, csak nyílt napon, de már az is sokat adott nekem. Nagyon jól éreztem magam utána, több dolog is megvilágosodott előttem saját magammal kapcsolatban.

Akiket meg nem érdekel a téma, akkor legalább legyenek toleránsak a másikkal szemben. Nem kell, hogy mindenki vevő legyen a théta healingre, csak nem kellenek gúnyos kommentárok.

2016. dec. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!