Gyakori hasfájásra javasolnátok valamilyen megoldást? (nem gyógyszeres kezelés)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, kicsi korom óta hasfájós vagyok. Vannak időszakok, amikor pár hónapig rendben vagyok, aztán pár hónapig fáj a hasam. Persze nem mindig, csak naponta egyszer-kétszer mondjuk fél óráig. Vannak napok, amikor elég erős hasfájással ébredek, ilyenkor otthon kell maradnom mert általában rosszabb lesz annyira, hogy nem tudok felkelni, sokszor hányással/hasmenéssel végződik, de a legrosszabb, hogy borzalmasan fáj. Nem csak kijön aminek jönnie kell és kész, hanem elég hosszan tart a fájdalom. Rengetegen megvizsgáltak már, orvosok, volt ultrahang, vérvétel, gyógyszerek, de hivatalosan makk egészséges vagyok. De mindig attól félek, ha valami esemény jön, hogy megfájdul a hasam és pl. nem tudok menni nyaralni, vagy most nyáron dolgozni. Azt már megfigyeltem, hogy amikor valamit nagyon várok, vagy valamitől nagyon félek, akkor azok a bizonyos "lepkék" a hasamban egyáltalán nem tesznek jót, ha már fáj alapból a hasam csak rosszabb lesz, ha nem fájt addig akkor pedig fájni fog. Most reggelente szedek egy gyógyszert, amire azt mondják valami vitamin féle, de én nem szeretem a gyógyszereket, mert úgy gondolom sokszor károsak lehetnek.(nekem annyira nem is használ) Meg szeretném kérdezni, nem tudnátok-e mondani valamilyen vitamint, vagy ételt, teát, valamilyen megoldást amivel elkerülhetném a hasfájást?2015. júl. 9. 19:46
1/2 anonim válasza:
szerintem a stessztől lehet akkor. vannak akinek komolyabb vizsgák,interjúk előtt lesz hasmenésük és csikarásuk. szóval lehet lelki oka
a borsmenta tea szerintem nagyon jó, nyugtató hatású és a puffadásra is jó.
és ne stresszelj, ne félj attól, hogy fájni fog, mert lehet pont ezért fáj
2/2 anonim válasza:
Így éltem le 50 évet, mármint ugyanezekkel a tünetekkel.
Tudok javasolni néhány dolgot ha priviben megkeresel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!