Elrontott vállgyakorlat korrigálása vagy inkább ne?
Elrontottam mozdulatilag egy vállgyakorlatot itthon edzés közben és a jobb vállam ezáltal nagyobb lett mint a bal
Oldalemelést csináltam, csak egy óvatlan pillantban máshogy mozdultam jobb kézzel és ez lett az eredménye, hogy most a jobb vállam tömegesebb mint a bal
Kérdés az, hogy megpróbáljam e "korrigálni" a hibát vagy hagyjam
Valahol azt olvastam, hogy a bal oldal érzékenyebb a szivre nézve mint a jobb ezért nemtudom megpróbáljam e kijavitani a hibát
igen a vállam teljes tömege megnőtt, ez főleg a hátsó vállrészen mutatkozik
Jóval nagyobb és kerekebb a jobb vállam hátsó része mint a bal vállam, a teljes jobb oldal váll és csukja része megnőtt maradandóan
Egy edzésen máshogy mozdult a karom egy sorozatnál és egy ilyen maradandó változást eredményezett
nem sajnos itt nem hátproblémáról van szó hanem a váll egy bizonyos izmáról
A jobb vállam azon az edzésen megnőtt és megnőve is maradt, szemben a másik vállammal tehát innentől kezdve hiába húzódzkodom a jobb vállam mindig nagyobb lesz
Ugyanazt az "elrontott" gyakorlatot kellene alkalmaznom a bal vállamon is, hogy hozzánőjön a jobbhoz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!