Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a véleményetek a Moksa...

Mi a véleményetek a Moksa Elixír-ről?

Figyelt kérdés
Tényleg annyira jó hatása van? Mennyi idő után hat? Próbálta már valaki???
2010. febr. 22. 18:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Senki sem hallott róla? Senki sem próbálta????
2010. febr. 23. 18:06
 2/8 flengyel válasza:
50%

tök jo

de mi is ez?:-d

2010. márc. 1. 10:21
 3/8 anonim válasza:
nekem a nőgyógyászom ajánlotta babaprojekt ügyben de még most fogm elkezdeni. de nagyon dícsérte mert már több betegének is ajánlotta és pozitívak a visszajelzések. majd írok egy hónap után hogy mit tapasztaltam.
2010. márc. 16. 11:41
 4/8 anonim válasza:

Itt láttam, hogy valaki megígérte, hogy visszajelzi a megfigyeléseit. Milyen volt? Bevált? Köszike

A másik, hogy meddig kell szedni? Egy havi adag az egy üveg?

2010. ápr. 12. 17:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyikünknek sem vált be igazán.... Sajnos. NApi 10 cseppet kell használni, kb.3 hét után van hatása, nekünk annyira nem használt, de próbáld ki! Hátha neked igen...
2010. ápr. 13. 17:15
 6/8 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Nincsenek "rögtön, de azonnal" hatásos csodaszerek, ezt már mindenki megtanulhatta volna. A Moksától se várjatok csodát!

Viszont sokaknak segített már. A Moksa egyébként úgy hat,hogy ahány éve tart egy betegséged, annyi hónapig kell a Moksát szedned, hogy megszüntesd a betegséged. Pl: ha allergiás vagy már 5 éve, akkor 5 hónap múlva segít megszüntetni a tüneteket, ha 10 éve van ekcémád, akkor 10 hónap múlva segít, és nem rögtön, de azonnal. Szóval, nem értek egyet azzal, aki azt írta, hogy nekik nem vált be és állítólag 3 hét múlva hat.

Bármilyen terméket gyártanak, pl: Hajhullásra tablettákat, azokból is be kell szedned minimum 3 havi adagot ahhoz, hogy a hajhullásod megszüntesse. Olyan termékeket még nem találtak fel, amit beszedsz ma és már holnap minden bajod elmúlik tőle.

2010. jún. 12. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem segít és csak 3 hete szedem.
2012. márc. 19. 10:47
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Saját tapasztalatom: [link]

Geriii néven

2013. jún. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!