Talpmasszázzsal valakinek voltak "élményei" pajzsmirigy (alulműködés) kezelésében?
Figyelt kérdés
A gyógyszert amit szedek csak a laboreredményeimre van jó hatással. Sok mellékhatása van..Pl a vérnyomásom nagyon alacsony--a pulzus viszont sokszor magas..és sorolhatnám...2015. ápr. 27. 11:37
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen jó iegészítő kezelés szinte mindenre, de azért nem ártana tudni részleteket is a problémáról, meg rólad, (nem, kor, előzmények stb.). Talpmasszázzsal előzetes diagnózist is fel tudnak állítani, hogy esetleg hol gyanakodjon egy orvos áttételes problémákra.
3/9 A kérdező kommentje:
43 éves nő vagyok....Kb négy-öt éve szedek rá gyógyszert egyre erősebbet: letrox 0,75 mg. Gyakran fulladok egy minimális megerőltetéstől is...Nem vagyok kövér: 170 cm /60 kg. Állandóan éhes vagyok ha teleettem is magam még csak ennék és ennék...A libidóm a béka segge alatt van..A torkom folyamatos fáj..Sokszor rám jönnek olyan hullámok amit én egy kis túlzással kómának szoktam nevezni..Ilyenkor ha tehetem leteszem az asztalra a fejem és kiesik 15-20 perc is...Ha nem tehetem akkor olyan vagyok mint egy zombi...Ezek egyesével nem is olyan nagy problémák..csak napi szinten sokszor kellemetlen az ember napi feladatainak ellátásában....
2015. ápr. 27. 11:52
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a klimax jeleit érzed.
5/9 anonim válasza:
Nekem is alulműködik és talpmasszőr is vagyok :)
Mindenképp jó hatással vannak az ingerek , ahogy írta az első kiegészítésnek teljesen jó.
Viszont gyógyszerváltáson elgondolkoznék, nekem az L-thyroxintól voltak ezek a tünetek, de nagyon eldurvultak. Kórházban nem akartak váltani, magánban egyből leváltották....euthyroxtól és letrox-tól semmi bajom.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen most keresek magán rendelést...de ez annyira bosszantó hogy mindenért magánba kell menni ha az embert azt szeretné hogy legyen valami..Köszönöm a választ - és kiegészítésként mire számíthatok? Kisebb adag gyógyszerre?
2015. ápr. 27. 11:57
7/9 anonim válasza:
Például a libidódat is megdobja a talpmasszázs. :)
Egyébként meg mozogj sokat a friss levegőn, mondjuk például járj kerékpárral.
8/9 anonim válasza:
Ahhoz, hogy gyógyszermennyiségben lehessen mérni sok időnek kell eltelnie. De közérzet, mint írták libidó és mentális téren sokat javít a folyamatos "karbantartás".
9/9 B.Ági válasza:
Szerintem is a természetes "karbantartás" többet ér mint a kemikáliák, főleg a szintetikusan előállított hormonok.Az emberi szervezet nem egy gép, amit egy csavarhúzóval vagy egy olajozással ott ahol nem jól működik helyre lehet hozni. Az emberi szervezetben minden mindennel összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!