Mondtok természetben fellelhető méregtelenítőket?
Nagyon mélyen szeretnék méregteleníteni ezért minden érdekel.
Hogy mit jelent?
Sejtjeink 7 évente kicserélődnek!
De nem ürül ki teljesen ez okozza a ráncosodást és a halált. Ezeket szeretném kiüríteni vagy segíteni a kiürülésben.
De érdekel bármilyen szervre vonatkozó méregtelenítés.
Köszönöm a komoly válaszokat.
Miért komolytalankodod el ezt az igen fontos kérdést?
Egyébként is a tudósok megállapították hogy 190 évre lehet elhúzni az emberi életkort.
300 éves ember nincs!
Valami olyant evett a tudós amit magyarul nem publikáltak még amivel 190 évet élt.
Ez a 190 éves ember szerintem bulvárhír. Sok függ az ember egyéni adottságain. Valaki egészségtelen táplálkozással elér 80-90 évet, mások 30 évesen rákosak lesznek, 40 évesen infarktust kapnak. Ismertem embert, aki világ életében sportolt, makk egészségesnek nézett ki, aztán az 50-et sem élte meg, elvitte a szíve.
A méregtelenítés elsősorban a tested dolga, erre ott a veséd és a májad. A legjobb amit tehetsz, ha igyekszel elkerülni, hogy méreganyagokat vigyél be. Tehát ne egyél semmilyen bolti készételt. Főzz magadra. Az étkezésed leginkább zöldségekből, gyümölcsökből és húsból álljon. Csak tiszta vizet igyál, esetleg teát, de ne cukrozd. Érdemes kitapasztalnod, hogy rád milyen étel milyen hatással van.
A máj méregtelenítésére két táplálékkiegészítőt ismerek, az egyik a máriatövis, a másik az n-acetil-cisztein (NAC)aminosav.
Köszi ezekre is gondoltam tudtam is róla de kicsit extrémebbeket keresek. Majd megtalálom.
Nekem a hagymahéj tea bejött tegnap.
Szándékosan megmérgeztem magam és helyrehozott... Szóval hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!