Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Fogalmam sincs jó kategória...

Fogalmam sincs jó kategória -e mert nem tudom igazából hova tartozik. Többi lent?!

Figyelt kérdés

Szóval már pár napja fáj a torkom mint állat. De úgy, hogy még nyelni is nehéz és enni sem tudok. Szedek rá mindent sok c vitamint meg minden ilyen gyógyszert de nem segít. Mivel próbálhatnám még kikúrálni magam? :S

Köszi!

2010. febr. 20. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igyál sok folyadékot.Aztán ami nekem mindig beválik az a neocitran,coldrex,strepfen(nem strepsils,azt még nem kóstoltam) és a mebucain.remélem segíthettem.
2010. febr. 20. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:

strepsils (narancsos az fínom)

megszünteti a tüszős torokgyulladást

2010. febr. 20. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
mebucain nem finom :)
2010. febr. 20. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
A házi kezelés leghatékonyabb orvossága a fokhagyma. Nyomjunk szét két fokhagymagerezdet, keverjük össze egy citrom levével és két evőkanál olívaolajjal. Vegyünk be egy kiskanálnyit, rövid ideig tartsuk a szánkban, majd nyeljük le. Naponta háromszor ismételjük meg. A torokfájás elmúlikí<--nekem ez bevállt.
2010. febr. 20. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy afta van a torkodban?

Mert nálam is ez szokott lenni...:)

2010. febr. 20. 13:31
 6/11 A kérdező kommentje:

1.: az a baj, hogy nem csak enni de még inni is alig bírok mert annyira fáj minden nyelés, hogy már lassan bekönnyezek. És mintha egy egész gombóc lenne a torkomba!

2. strepsils megy itt is ilyen mentolos vagy eucaliptus

4. ha ezt tudom akkor még délelőtt bevásárlok ezekből de ilyeneket hol találok én hétvégén? :S

5. mi az az afta?

2010. febr. 20. 14:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja és nincs se lázam, se nem folyik az orrom, se nem tüsszögök. Csupán a torkom fáj de halálian. :/
2010. febr. 20. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
keress rá a googleban.Szerintem az lesz...:D
2010. febr. 20. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia.Torokgyulladasra gyanakszok.Es a gyulladasokra antibiotikumot kell inni hogy igazan megszuntesd a tuneteket.
2010. febr. 21. 17:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál: Azi Sandoz 250mg-ot írt fel. Ma este 2szem holnap este 2 szem meg kedd este 2 szem. Vélemény?
2010. febr. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!