Csipkebogyó vagy csipkebogyóhús?
Figyelt kérdés
Ma voltam a gyógynövényesbe és láttam,h van kétféle.Melyik a hatékonyabb teaként fogyasztva?Vagy miért van csak külön a hús?2015. ápr. 4. 14:48
1/2 anonim válasza:
Nincs jelentősége! Ugyan is nem a gyógyteákban lévő hatóanyag gyógyít, hanem a folyadékban oldott oxigén, ami az emésztősejteket doppingolja. Ezáltal tökéletesedik az emésztés, a szervezet olyan anyagokhoz jut amire épp szüksége van.
Ez ennyire egyszerű!
2/2 anonim válasza:
A csipkebogyó a leszedett gyümölcs megszárítva, a csipkebogyóhús meg ugyanez kimagozva és úgy szárítva.
Az utóbbi az értékesebb, mert a gyümölcs fel van darabolva, ezért jobban kiáznak belöle a hatóanyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!