Hogyan gyógyítható a Colitis ulcerosa?
Az alábbi gyógymódokat már alkalmaztam legalább 1 hónapig:
-Homeopátiás gyógyszerek (ha kell, leírom mindegyiknek a nevét)
-Biorezonancia-kezelés
-Áztatott lenmag
-Gyógytea
-Hagyományos gyógyszert (Salofalk)
Ezek közül az elsőt és az utolsót alkalmazom most is. Amúgy 16 éves fiú vagyok, ha ez lényeges...
Ha hasmenéses colitis, akkor próbáld meg, hogy pár napig nem eszel semmit, csak rizsliszttel felfőzött, turmixolt krumplit, amit vegetával kell ízesíteni. (Elég szar, és nemigen laksz jól, de ha beválik, elmulasztja a hasmenést. Utána lehet kölesbulátát enni, majd párolt-turmixolt halat, stb.) Ez a lenmagos dolog nekem nem tetszik, az pont hoyg hashajtó.
Császárné Benke Mária könyvét (Cs. B. M. receptjei és életódtanácsai) olvasd el, abba sokat ír a cu-ról. A vonalas száma bennevan a tel. könyvben, végtelenül kedves hölgy, sok ilyen betegen is segített már, kérj Tőle tanácsot, ha a könyvben leírtak nem bizonyulnak elégnek!
13 éves koromban jött ki rajtam, akkor majdnem meghaltam annyi vért vesztettem. utána 2 hónapig kórházba voltam azt mondták megműtenek :( Pentasat, immurant, sandimmun neoralt kellet szednem el kezdtem javulni. minden rendben volt egészen jövő év teléig akkor újra kijött rajtam. ez enyhébb volt mint a legelső de ez is nagyon megviselt. megint minden rendben volt egász tavasszal, ősszel. télen ismét ki jött rajtam a betegség ez volt a legsúlyosabb fellángolás 23 kg-t fogytam és újra meg akartak műteni. már bele is mentem, de akkor kaptam egy Remicade nevű infúziót amitől már 1 éve tünetmentes vagyok. szerintem beszélj az orvosoddal hátha el tudja intézni neked :)
egyébként járj jógázni és hasonló nyugtató dolgokat csinál ne engedd, hogy bárki is fel idegesítsen a stressz csak ront a helyzeten.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!