Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan gyógyítható a Colitis...

Hogyan gyógyítható a Colitis ulcerosa?

Figyelt kérdés

Az alábbi gyógymódokat már alkalmaztam legalább 1 hónapig:

-Homeopátiás gyógyszerek (ha kell, leírom mindegyiknek a nevét)

-Biorezonancia-kezelés

-Áztatott lenmag

-Gyógytea

-Hagyományos gyógyszert (Salofalk)

Ezek közül az elsőt és az utolsót alkalmazom most is. Amúgy 16 éves fiú vagyok, ha ez lényeges...

2008. aug. 26. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha hasmenéses colitis, akkor próbáld meg, hogy pár napig nem eszel semmit, csak rizsliszttel felfőzött, turmixolt krumplit, amit vegetával kell ízesíteni. (Elég szar, és nemigen laksz jól, de ha beválik, elmulasztja a hasmenést. Utána lehet kölesbulátát enni, majd párolt-turmixolt halat, stb.) Ez a lenmagos dolog nekem nem tetszik, az pont hoyg hashajtó.

Császárné Benke Mária könyvét (Cs. B. M. receptjei és életódtanácsai) olvasd el, abba sokat ír a cu-ról. A vonalas száma bennevan a tel. könyvben, végtelenül kedves hölgy, sok ilyen betegen is segített már, kérj Tőle tanácsot, ha a könyvben leírtak nem bizonyulnak elégnek!

2008. szept. 8. 19:34
 12/14 anonim válasza:
Szia! Én szedek egy csomó gyógyszert és egy laza diétát tartok és már egy ideje tünetmnetes vagyok...Szerintem szerencse kérdése is, hogy kigyógyulsz-e vagy sem. Én jól megvagyok úgyis, hogyha nincsenek tüneteim:P De azért ne add fel:) (14/f)
2010. márc. 3. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

13 éves koromban jött ki rajtam, akkor majdnem meghaltam annyi vért vesztettem. utána 2 hónapig kórházba voltam azt mondták megműtenek :( Pentasat, immurant, sandimmun neoralt kellet szednem el kezdtem javulni. minden rendben volt egészen jövő év teléig akkor újra kijött rajtam. ez enyhébb volt mint a legelső de ez is nagyon megviselt. megint minden rendben volt egász tavasszal, ősszel. télen ismét ki jött rajtam a betegség ez volt a legsúlyosabb fellángolás 23 kg-t fogytam és újra meg akartak műteni. már bele is mentem, de akkor kaptam egy Remicade nevű infúziót amitől már 1 éve tünetmentes vagyok. szerintem beszélj az orvosoddal hátha el tudja intézni neked :)

egyébként járj jógázni és hasonló nyugtató dolgokat csinál ne engedd, hogy bárki is fel idegesítsen a stressz csak ront a helyzeten.

17L

2010. márc. 14. 22:59
 14/14 anonim válasza:
Szia! Mi a homeopátia neve, ami szedsz/szedtél? Köszi
2012. jan. 22. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!