Vetty kérdése:
Rettenetesen fáj a fogam. Március 17. -re kaptam időpontot az orvoshoz. Tudnátok ajánlani nekem valami gyógyszert, ami esetleg gyulladáscsökkentő hatású? A gyógyszertárba 9 féle gyógyszert ajánlott a nőci, de nem tudtam dönteni, melyik is lenne jó.
Figyelt kérdés
Köszi,ha adtok tippeket! :)2015. márc. 5. 08:45
11/12 anonim válasza:
ügyeleten elkezdik a gyökérkezelést ami azt jelenti hogy felnyitja a fogat és kiidegeli, majd el kell menni a saját orvoshoz aki folytatja a kezelést, ha egy fog menthető nem fogják kihúzni, általában ki is van írva hogy mi tartozik a feladatkörükbe, és pl a fogmegtartó kezelések is.
12/12 anonim válasza:
A jó házi pálinka ezt is megoldja.
Már sokszor próbáltam.
Öblögetsz vele egy ideig rajta hagyod a fájós fogon és aztán kiköpöd. Én legalábbis így tettem mert nem szeretem. :)
Meg még alváshoz használj magasabb párnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!