Manuálterápia, vagy gerincjóga a jobb31 évesen?
Figyelt kérdés
11 éve közepesen nehéz fizikai munkát végzek, előszőr a hátam fájt egy ideig állandóan, most mef fél éve a nyakam, amitől ideges és zavarodott vagyok, meg néha zsibbadok, meg szédülk is, futni is jártam, de már nem tudok miatta.2015. jan. 18. 13:41
1/2 anonim válasza:
A gerincjóga gondolom néhány gyakorlat ami egy kis időre megszünteti a fájdalmat.
A manuálterápia során pedig fellazítják a merec kötőszöveteket, amik a fájdalmat okozzák, tehát nem csak ideiglenes megoldás, megszünteti az okot.
2/2 anonim válasza:
Nem mai a kérdés, de egy kis korrekció az előző válaszoló írásához. A gerincjóga sem csak ideiglenesen szünteti meg a fájdalmat. Ha valaki csak néhány alkalommal megy el és esetleg otthon elvégzi a gyakorlatokat nagy ritkán, akkor valóban nem sokat ér. De rendszeres jógázással érezhetővé válik az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!