Az alábbi gyógymasszőr-gyógytornászok közül melyik a legjobb?
Kit ajánlotok?
Esetleg ha tudtok konkrét gyógymasszőrt-gyógytornászt ajánlani akkor légyszi írjatok rám egy privát üzenetet.
A problémám röviden:
A derekam alsó része (lumbális azt hiszem) teljesen egyenes. Fekvenyomásnál húzódik a derekam. Hátazni egyáltalán nem hátazok mert szinte az összes hátazós nap után kellemetlenséget éreztem.
A nyakam feszült.
A körzeti szerint a derekam alsó részének a jobb fele görcsben van.
Gerinc ferdülésem is van.
Rengeteg gyógymasszőrt, gyógytornászt néztem és sík ideg vagyok mert most ezek közül kell válogatnom:
A körzetihez elmentem adott beutalót a reumatológiára. Jövőhétre sikerült kisírnom magamnak időpontot de félek, hogy ott csak ilyen felületesen fognak kezelni.
"Fiatal még maga majd ha már nem bír felállni akkor jöjjön".
Bárki bármit mond, az úszás rengeteget segít az ilyen problémákon! Ha elmész egy jó masszőrhöz, ő is biztos ezt fogja ajánlani.
Szerintem, ha elmész az orvoshoz, és valóban úgy találja, hogy szükséges, akkor ő maga fog beutalót írni egy fürdőbe gyógymasszőrhöz, úgyhogy nem kell keresgélned.
Egy leendő gyógy- és sportmasszőr. ;)
Én őt ajánlom, ismerősöm is hozzá jár
Szevermedet tudom ajánlani
Nagyon profik,szakmailag nagyon magas szinten vannak,de árban nem olcsó,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!