Csak én hiszem azt hogy akaraterővel és hatalmas hittel sokkal tovább lehet élni vagy valamilyen szinten gyógyulni?
Általában én is így gondolom, ahogy te.
Viszont a saját helyzetét ő tudja jobban megítélni, ő érzi jobban, nem te. Biztosan van az a pont, amikor az ember tudja, hogy a pozitív gondolkodás már nem elég.
igen! akaraterővel sokáig lehet élni!
egyszer egy nénikét megkérdeztek a 100.szulinapján hogy mi a titka a hosszú életnek. ez volt a válasz:
"nem szabad meghalni"
és tényleg!!!! :D a szó fizikai és lelki értelmében- amint meghal belulről valaki, hamarosan fizikailag is megfog....
átéltem amit Te is. tavasszal egyik legjobb barátom halt meg, kozrejátszott az hogy nem akart élni. nem voltak vágyai, álmai, semmiért nem akart élni. feladta.
csillogtasd meg neki az élet szépségeit!
hogy van egyébként???
hallod ez azért gáz...
azért vannak ilyen sztorik: ismerek srácot, aki gyomorrákot kamuzott be csak hogy ne kelljen lakbért kifizetni /vagy 3-4 hónapig/
odáig elment hogy leborotválta a fejét aamikor "ment a kemó" persze aztán később már "gyorsan felépult"
annyira szánalmas volt, azóta sem kérdezte tőle senki hogy mi van a "betegségével", de azért én nem bízok meg tobbet benne még ha nekem nem is okozott semmi kárt.
meg amúgy sem jó ezzel viccelni sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!