Mandula mutet utan meddig nem lehet fuvet szivni?
Eloszor arra gondoltam, jo fajdalomcsillapitasra es hamarabb meg is gyogyulna a heg (nem lett osszevarrva semmi meg nagyon durvan nezett ki es sokat szenvedett vele az orvos, mire 1 ora alatt sikerult kiszednie es nagyon nagy a vagas) hihetetlenul faj, jobban mint valaha barmim is, de azt mondtak, ha kiszarad megjobban fog, ez az este folyaman megtortent es tenyleg rohadtul fajt ezert elvetettem a fuves gyogyulas eselyet..:s
Ez az 5. nap es most este arra lettem figyelmes, hogy alig faj Oo Tehat..ha mondjuk folyamatosan vizet iszok szerintetek jo lenne vagy tobbet artana, mint hasznal?
(Normalis valaszokat varok :))
A fajdalomcsillapito ugyanugy drog!!! Es igen is halalos, szerinted mi az a gyogyszer mergezes??
Sokkal tobb rosszat teszek magammal a sok fajdalomcsillapitoval, mint a fuvel es ha lehet en szeretem termeszetes modon megoldani a fajdalomcsillapitast, konyorgom ertelmes emberek hol vagytok..?
Fhuu fogfajasra en is rengeteget szivtam:DD Csak az segitett. :D
Viszont itt a kiszaradast mar megoldottam, folyamatosan vizet iszok meg ilyenek csak most azon paraztam be, hogy mivan ha elpattan egy er? Az erek kitagulasatol es azert verzik be :D
Mar annyira feltem, hogy ezzel almodtam:ss De mar faszom tele van holnaptol szerintem belekezdek a kuraba, ha beverzik meg inkabb elverzek xddd
Hát ez nagyon aranyos :D
Kár h majd' 2 éves és ezt tuti nem fogod látni :D
És senki sem..
De azért megjegyeznem 1-2 hozzaszolonak (aki szintén nem fogja latni) hogy vannak az úgynevezett legális drogok.
Nyugtatok, gyógyszerek alkohol.
Amik nem véletlenül legálisak.
Sokan nem vesznek rendes zöldet mert a kannas megvan 500 Ftbol. ..
Ámde a súlyos alkoholizmus elvonási tünete (derilium) sokkal komolyabb és veszélyesebb mint pl a funel
És egy nyugtatora raszokott ember elvonása, leszoktatasa sokkal hosszabb, kockazatosabb és óvatosabban kezelendő mint a HEROINFUGGOE.
Bizonnybizony.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!