Ismeri valaki Galambos Imréné gyógyítót?
Szia,
Én is voltam nála kb. 1 hete. Azért mentem el hozzá, mert fülzúgásom van és már túl vagyok minden létező orvosi kivizsgáláson - és néhány kezelésen is.
Valakitől azt hallottam, hogy egy fülzúgásos embert meggyógyított, ezért döntöttem amellett, hogy megpróbálom.
Egy kedves, szimpatikus 80 éves nővel találkoztam a XI. kerületben. Úgy gyógyít, hogy elszámol hangosan - csukott szemmel - 5-ig vagy 10-ig és közben a kezét fel és le mozgatja, mintha vezényelne.
Néhány kézmozdulat után megkérdezte, hogy jobban érzem-e magam. Mondtam, hogy nem, semmi nem változott. Ezt csináltuk még néhány almalommal aztán azt mondta, hogy hát... lehet, hogy ez a karmám, ennél többet nem tud segíteni.
Röviden összefoglalva, nekem nem segített semmit a látogatás, a problémám nem oldódott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!