A párom porallergiás és virágpor allergiás is, milyen készítménnyel tudnánk csökkenteni az allergia hatását?
Figyelt kérdés
Hallottam a Klaritin Akutról,de ő azt nem használhatja,mert allergiás az egyik hatóanyagára.Van még vmi más fajta?Kérlek segítsetek,nem akarom,hogy szegény prüszköljön és az orrát fújja.Előre is köszi a válaszokat!2008. aug. 7. 19:32
1/9 anonim válasza:
pl.: gazoljátok ki az udvarotokat.
2/9 A kérdező kommentje:
ninsc gaz benne ,a levegőben érzi, gondolom szomszéd vagy nem tudom,mert nekik homokos az udvaruk...
2008. aug. 7. 20:34
3/9 anonim válasza:
Kedves első hozzászóló, nagyon tudatlan vagy. A por és a virágpor a levegőben - is - száll, a kerítés egyiket sem állítja meg! :D
Kérdező, szerintem menjetek el egy természetgyógyászhoz, és próáljatok meg homeopátiás módszerrel beállítani a "szerezést".
4/9 anonim válasza:
Az egyik kollégám ezüst kolloidot szedett, minden reggel egy teáskanállal. Ő erre esküszik.
5/9 anonim válasza:
Nekem a Dr.Chen Pollengrape nevű kapszulája segített. Kezdetben 3x2-t kell szedni, de ha nincs pollenszezon, elég a 3x1 tabletta. Télen nem szedek, tavasztól őszig viszont igen. A Claritinnál jobb nekem.
7/9 anonim válasza:
Bár a közvetlen környezetemben nincs ismerős, aki kipróbálta volna, de a Butejko légzéstechnikának nagy jövőt jósoltak. Asztmások csökkenthették a gyógyszeradagukat napi 10-15-ről 1-2-re, allergiások szenvedései csökkentek, de hétköznapi ember számára is megfelelő.
8/9 anonim válasza:
én most kezdtem el a virágpor szedését.
Remélem beválik :-)
9/9 anonim válasza:
Én minden évben ettől szenvedek! Eddig Arius-t szedtem és nagyon jó volt. De most kisbabát várok és nem akarom feleslegesen gyógyszerrel terhelni, egy hónapig szenvedtem, mikor valaki mondta próbáljam ki a kecske tejet :) Napi 4dl és tünetmentes vagyok! Mivel a kecske elég sokféle növényt eszik meg így a szervezete ellenanyagot termel, és ez az ellenanyag a tejbe is bekerül :) A legerősebb a kecskesajt, mert annak emellet még a Calcium szintje is nagyon magas, csak én azt nem igazán szeretem a markáns íze miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!