Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Aurafotózás? Milyen?

Aurafotózás? Milyen?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide tartozik a kérdés, de nem tudom hol tehetném fel.Mennyibe kerül? Kíváncsiságból egyszer ki szeretném próbálni :)

Tudom lesznek itt, akik szerint ez is hülyeség, de nem erre vagyok kíváncsi.

2010. jan. 14. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
....hááát, olyan, hogy csinálnak rólad egy fotót, rámontíroznak némi effektet, és egy halom pénzt elkérnek érte!
2010. jan. 14. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

A kezedet ráteszed egy érzékelőre, amit rákötnek a számítógépre. Van hozzá kamera, látod magad. és közben látod az aurádat. Lefotózzák, szám.gép program elkészíti az elemzést. A csakráknál is látszik.

5-10 e. ft-ba kerül.

Hol laksz?

2010. jan. 14. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

előző.

Úgy értem, ha nincs neked messze, Újpesten tudok egyet, majd valamelyik nap elküldöm az elérhetőségét, ha akarod.

2010. jan. 14. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
ez egy hatalmas hülyeség, csalás. olvass utána.
2010. jan. 14. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Én kétezerért is lefotózlak és olyan színű aurát festek a képre, amilyet csak szeretnél :-D
2010. jan. 14. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Azt a pénzt inkább add egy állatmenhelynek vagy hajléktalannak, ne támogasd a sarlatánokat!
2010. jan. 14. 15:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ, többiek nyugi, mondtam, hogy tudtam, hogy lesznek ilyen válaszok , de nem erre voltam kíváncsi :)!Békéscsaba környékén lakom! Újpest azt hiszem kicsit messze van :D!
2010. jan. 14. 16:00
 8/8 Vadmeggy ***** válasza:
60%
Szerinted a kamera hogy látja az aurádat nemhiszem, hogy sony vagy a panasonic aurafotós kamerákat fejlesztene ki! jó persze ki akarod próbálni de semmi értelme. Írnak egy programot ami fényes köröket generál köréd. Ne támogasd azokat az embereket akik mások átveréséből élnek meg!
2010. jan. 18. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!