Lelki szinten mit jelent ha a gerincemmel és a térdeimmel van némi gond?
Milyen személyiségnek,lelki tehernek a testi vetülete ez a két terület és, hogy érhetek el javulást? Gyógyulást?
A térdeim recsegnek,de nem fájnak. Ritkán azt érzem, mint ha forró lenne belül.
Van kisebb gerincferdülésem és a derekam szokott fájni.
Talán arra a részre mondják, hogy lumbális.
Szoktam nehéz tárgyakat emelgetni,de még ez előtt évekkel is volt, hogy fájt. A sok állást nehezen viseli.
lelki szinten sincs minden rendbe és az életem sem úgy halad és afelé amerre kellene.
Ez s beleszólhat?
Milyen lelki alkatra utalnak ezek a problémák?
Kihez fordulhatok segítségért, otthon mit tehetek érte egyedül és lelki szinten min kell változtatnom?
Ha valaki tud a válaszával segíteni köszönöm.
térd fájdalom?
Szimbolikus jelentése az alázat (a letérdelés mindenhol a világon az alázat jele), a megadás ("térdre kényszeríteni valakit") és a félelem (remegő térdek). Feladata és témaköre: térden jobban meg tudjuk adni a tiszteletet a fölöttünk állónak, mialatt magunkat kissebítjük (fizikai értelmben is), a tisztelet és az alázat kifejezése (Istennel, korábban pedig a királlyal szemben), leereszkedni a Földanyához, az Istenre vonatkozó hierarchia elismerésének kifejezése. Ősprincípiuma a Szaturnusz. /Forrás:Rudiger Dahlke: A betegség, mint szimbólum/ A lelki feloldása e szerint a megfelelő oldalra állni, megismerni saját határainkat és mindenekelőtt alázatot tanulni.
Bármit is válaszolnak itt neked az is csak tünet.
Az igazi lelki okot csak te hozhatod elő és csak te tudod megadni rá a választ!
Gerinc: tartás, vagy nem tudod magad a környezetedben elfogadni, túl nagy lesz így a "teher" ez jön le fizikai szinten ilyen problémakörre.
A térd: fent már jól megfogalmazták.
Ha részletesebben kérsz infót írj priviben !!!!
A Lelki eredetű betegségek lexikonát ajánlom olvasni.
Címszavanként megtalálod a válaszokat. A megoldás is benne van.
Kiegészíteni a Gyógyító kóddal és a rendszeres meditációval Gunagriha-t ajánlom.
Nekem is hasonló problémám van (részben volt) és a lexikonban leírtak alapján teljesen magamra ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!