Mi a vélemény és a tapasztalat a SEDATIF PC-vel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 14:43
1/7 anonim válasza:
Nekem nem jött be (anyám kipróbálta rajtam anno), és alapvetően szkeptikus vagyok az egész homeopátiával kapcsolatban.
2/7 anonim válasza:
Én nagyon stresszes munkahelyen dolgoztam.
A kolleganőmmel felváltva szedtük amikor valamelyikünk sírva akart fakadni és nekünk segített.
Mellette szedtem néha magnéziumot is.
1 darab elég és utána megnyugszol és nem húzod fel magad olyan dolgokon amik előtte kiborítottak.
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: a kipróbálás időszakában is kétkedő voltál a homeopátiával kapcsolatban?
2014. jún. 15. 15:28
4/7 anonim válasza:
Igen, már akkor is kétkedő voltam, de attól, hogy nekem zavaros volt, még nem zártam ki a lehetőségét, hogy ennek ellenére működik. Mindösszesen nehezen volt összeegyeztethető a természettudományos ismereteimmel a "gyógyszer vízben őrzött lenyomata" meg a "minél hígabb, annál hatékonyabb" teória. Aztán elolvastam a vonatkozó szakcikkeket, amelyben világosan leírták, hogy nagy vizsgálatok eredménye alapján a homeopátia nem hatékonyabb, mint a placebo. Akinek segít, annak a saját hite segít, nem a szer.
5/7 anonim válasza:
Kiváló szer, nekem súlyos pánikbetegségem volt és akkor gyógyultam meg, amikor ezt kezdtem el szedni. Mai napig használom, ha stresszes időszakom van. Az elején én sem hittem benne és mégis segített.
6/7 anonim válasza:
az íze fincsi, de amúgy sz*rt sem ér...
7/7 anonim válasza:
Én hiszek a homeopátiában többször segített már, de a Sedatif PC engem elálmosított, lelassított, nem tudtam koncentrálni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!