Kombucha jó hasmenés ellen?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 00:17
1/7 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, hogy a 20ezer forintos kombucsa jó-e a hasmenés ellen, de a 20 forintos széntabletta nem fog csalódást okozni.
2/7 anonim válasza:
Kombuchát nem hasmenés ellen használják.
3/7 A kérdező kommentje:
Évek óta tartó, feltehetőleg valamilyen fertőzés miatt van hasmenésem, voltam vele kórházban is, nem tudták megmondani mi ez, ezért gondoltam erre :) Ha 20k lenne is megérné, de csak pár ezer forint szerencsére
2014. jún. 1. 23:12
4/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy sok mindenre jó és igazából sok minden okozhat hasmenést is tehát nem kizárt hogy nem használ...de nem lehet hogy allergiás vagy valami ételre és azért van ez?
5/7 A kérdező kommentje:
Azt mondták valószínűleg laktózérzékenység, de sehogy sem tudom elkerülni, hogy egyáltalán ne egyek olyat, ami tartalmaz laktózt...
2014. jún. 2. 21:06
6/7 anonim válasza:
hát igen azt elég nehéz elkerülni...és erre nem írtak fel valami gyógyszert? nekem van egy ismerősöm aki laktóz érzékeny volt és ő minden evés után gyógyszert vett be és nem jött ki neki az allergia...mondjuk ő "kinőtte" ezt.
7/7 anonim válasza:
A laktózérzékenységet kilehet mutatni szájnyálkahártya-törlet vétellel. Menj el háziorvoshoz ő majd beutal olyan helyre ahol ezt a vizsgálatot eltudják végezni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!