Kihez forduljak, ha kiugrott valamilyen izomkötegem (így begyulladt) és azt helyre kéne rakni?
Figyelt kérdés
Kórházban voltam először (és utoljára) ilyen problémával. Ott azt mondták lumbágó (de 12-13 évesen furcsa lett volna). Eddig egy öreg hölgyhöz jártam, ha ilyen problémám volt, de most nem tudom elérni. Ő nem csontkovács, még régen nővérként tanulta. Egyedül a "csontkovács", mint foglalkozás jutott itt eszembe, de nem tudom, hogy Ők inkább csont/porc problémákat kezelnek-e vagy ezzel is ők foglalkoznak?2008. júl. 27. 17:46
1/3 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva vettem észre, hogy lehet ezek még "fontosak": Most 22 vagyok és évente kb. egyszer volt 12-13 éves korom óta ilyen izom kiugrás/becsípődés szóval nem krónikus dolog.
2008. júl. 27. 21:09
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen amikor lovagoltam! Nem tett jót a gerincemnek és abba is kellett hagynom a lovaglást sajnos. Azóta szinte teljesen elmúlt, de nagyon kell vigyáznom hogy úgy mozogjak! Semmi hírtelen emelés, vagy derékhajlítás! Lehet hogy te is csinálsz valamit ami nem tetszik a gerincednek! Ha a munkád olyan, javaslom hagyd abba, mert rá fog menni az egészséged! Ha más, akkor könnyebb abbahagyni. :) Olyan nincs hogy ok nélkül legyen ilyen fiatalon! Valahogy a hát és hasizmaidat próbáld erősíteni, azok segítenek a gerincedet tartani.
Sok szerencét!
Inda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!