Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mennyi citromfu teat szabad...

Mennyi citromfu teat szabad inni 1nap?

Figyelt kérdés
Mennyi teat ihatok 1 nap, a papiron ugy irja hogy 2-3csesze,de en szorongasra,panikra iszom,lehetne-e tobbet inni belole? es mennyi ideig ihato? az teny,hogy 3hete iszom,es a pulzusom csokkent,nem ver mar olyan hevesen a szivem,es jobban alszok...lefekves elott 1 csesze langyos tea,5perc mulva ki vagyok utve...nektek mi a velemenyetek a teaval kapcsolatban?

2014. ápr. 12. 20:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Valóban ennyire hatásos a citromfű tea?

Egész pontosan melyiket használod, filteres vagy sima?

Stresszes időszakom van, és ez kihat alvásra is, nem ártana valami ami segítene ezen. :(

2014. ápr. 12. 23:26
 2/11 A kérdező kommentje:
igen nagyoa tea,amugy omlesztettet hasznalok,a filteres nem az igazi....csak szerintem eleg keves az a 3csesze,foleg ha nagyon stresszes az ember....mondom a pulzusomat csokkentette...nem dobog a szivem a torkomban lefekveskor,es alszok mint a bunda
2014. ápr. 13. 10:14
 3/11 anonim válasza:
72%

Köszönöm a válaszod.

Jövő héten én is veszek, remélem nekem is segíteni fog. :)

2014. ápr. 13. 16:51
 4/11 A kérdező kommentje:
hb 1 het utan jon a hatasa,de igyad batran mert artani nem art! de arra lennek kivancsi h mennyit szabad inni,tobb helyen lattam h lehet inni akar 1 litert is 1nap,ugyhogy mostmar 4cseszevel fogok inni....valaki velemeny?
2014. ápr. 13. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Én január óta minden nap fél liter iszom. Annyira beépült a mindennapjaimba, hogy már hiányzik. Én úgy tudom, ebbe nem kell szünetet se tartani.Egyik barátnőm kb. 1 litert iszik egy nap, azért az sztem sok.

Én 1 hónapon át ittam az orbáncfűvet. Nekem az ütött eleinte rendesen. Sztem jobb. Csak az szüneteltetős mert erősebb, és én már nyugtatót szedek, ahhoz meg nem ajánlják.

2014. ápr. 14. 12:29
 6/11 A kérdező kommentje:
ertem es koszonom a valaszt,mostmar en is 1litert iszom 1 nap a teabol,plusz elkezdtem szedni a Stresclint,ez egy novenyi nyugtato,es ebben is van orbancfu,ebbol napi akar 4et is lehet szedni,de en csak 1-2szemet veszek be + a tea....en regen panikbeteg voltam,nagyon erosen...de kigyogyultam belole...mostanaban megint nagyon stresszes voltam,es egyfeszt izgultam mindennen,es multheten az utcan vett elo 1 rosszullet,ereztem elajulok,forgott minden,a 2labam nem ereztem,es csak azon jart az eszem h futas el az utcarol be az autoba,mikor beultem 2perc alatt jobban lettem,szoval 100% h panik volt,egy rosszullet nem mulik el ilyen konnyen.es ezert ugy erzem h muszaj szedjek valami gyogynovenyes kapszulat,mivel nem szeretnek nagyon visszaesni,es a gyogyszereket meg nem szeretem,ellenzoje vagyok,mar csak akkor nyulok hozza ha mar nagyon nagy a baj! es ti mire isszatok? panikosok vagytok? hogyan hat nektek?
2014. ápr. 14. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
5-ös vagyok. Én is borzasztó stresszes vagyok, s néha ok nélkül is. Régebben úgy dolgoztam mint egy robot, rengeteget..s már mindent megváltoztattam,de a szorongás, a stressz még megvan. Úgyh én már éjszakára nyugtatót szedek. Sajna. :(
2014. ápr. 14. 13:07
 8/11 A kérdező kommentje:
ertem az nem jo :( kitartast es sok erot kivanok! stresszmentes napokat
2014. ápr. 14. 18:30
 9/11 anonim válasza:
77%
Idokozben en is beszereztem, orbancfuvel egyutt iszom, de semmilyen hatasat nem vettem eszre, meg mindig pocsekul alszom......
2014. máj. 16. 03:32
 10/11 A kérdező kommentje:
el kell teljen egy kis ido.kinel hogyan hat,meg kinel milyen hamar,kulonbozoek vagyunk
2014. máj. 19. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!