Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Bepanthen Plus arcra? Használj...

Bepanthen Plus arcra? Használja vki?

Figyelt kérdés

Pattanások utáni sebekre, hegekre, ill. fertőtlenítésre, továbbfertőzés megelőzésére.

Utánanéztem, mielőtt kiírtam, de olyanokat találtam ezen az oldalon, hogy "inkább ne", mert ez egy zsíros krém, eltömíti a pórusokat, és még jobban begyullad a bőr.

Nem értem, miért írnak ilyet, mikor a használati útmutatójában is le van írva, hogy ez egy lég- és nedvességáteresztő kenőcs, ezért is ajánlják pl. nedvedző sebekre is. Tud alatta lélegezni a bőr, ráadásul fertőtlenít, gyulladáscsökkentő.

Konkrétan most arra vagyok kíváncsi, hogy arcbőrre használta-e már valaki, és milyen eredményekkel? Úgy gondolom, mivel hámosító, új bőrt képző, így az elkapart pattik helyét segít gyorsabban helyrehozni, és ha még közben fertőtlenít is, az csak jó. (A használatija is írja arcra, de nem tér ki a pattanásokra, mindenrt mégsem lehet leírni)

2014. ápr. 11. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szoktam az arcomon is használni, szerintem hasznos, én még nem vettem észre, hogy nem tenne neki jót. Szerintem használd nyugodtan.
2014. ápr. 13. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon hasznos, gyorsan gyógyította a korábbi sebeket, amik már egy ideje ott éktelenkedtek az arcomon.

Fertőtlenítő hatásának hála nem nagyon jönnek ki újabbak, és nem engedi tovább terjedni a pattanásokat. Ahogy piszkáljuk az arcunkat, továbbvisszük a fertőzést, de ez nálam az elmúlt pár napban nem így történt.

2014. ápr. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!