Családállítás előtt el szabad ezt olvasnom?
Figyelt kérdés
Angster Mária: Ikertörténetek című könyvét. Vagy szerintetek ha családállítás előtt elolvasnám, az nagyon befolyással lenen majd a családállításkor a reakcióimra?2014. márc. 26. 13:59
1/6 anonim válasza:
Mi az úristen kinja az a családállításkor?
3/6 anonim válasza:
No ezt akartam én is kérdezni :))) Mert hallottam róla ,de igazából a lényegét nem tudom,de erős a sejtésem,hogy ez is csak pénzlehúzás,hiszékeny embereknek.
4/6 Imola Ágnes válasza:
Én voltam családállításon. Jón is, és lehúzósan is. HA igazi szakemberhez mész, akkor nem bánod meg. Nem tudom miről szól a könyv, de ha úgy érzed olvasd el. Ami fontos, hogy családállítás után ne beszélj senkinek vagy 2 hétig az ott történtekről, hogy magadban tudd átélni a folyamatot.
5/6 anonim válasza:
Ha aktuális még a kérdés, szerintem előtte ne olvasd el. Sejtem miről van szó, én is gondolkoztam rajta, hogy érdemes-e. Én a Dráma az anyaméhben című könyvbe néztem bele, talán még fogok is, de nem mélyedek bele nagyon és nem olvasom el, mert csak felesleges előfeltevéseim és elvárásaim lennének a következő családállítás alkalmára, ami nagyon ellenkezik azzal, amiről ez az egész szól (vagyis hogy akkor és ott derül fény valamire "érzésből", és nem te magyarázod bele logikával).
Hajrá!
6/6 Kálmán Réka14 válasza:
Mindkét említett könyv sokkal inkább a szakmának szól, mint a laikusoknak, így szerintem felesleges elolvasnod. Ha van olyan problémád, amin valóban változtatni akarsz, akkor érdemes elmenni állításra, utána pedig hagyni, hogy ez a racionalitásban is megjelenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!