Használnátok orvosi marihuánát ha legálisan lehetne receptre kapni?
Eddig a következő betegségek kiegészítő kezeléseként bizonyított a hatékonysága:
Sclerosis Multiplex, Aids, Epilepszia, Asztma, Migrén, Rákos daganatok.
Használható még általános fájdalomcsillapítóként (akár menstruációs görcsök enyhítésére) és étvágynövelőként (anorexia, bulimia esetén).
Nem valószínű!
én amúgy se használok semmit ,soha.(gyógyszert)
Szedem a vitaminjaimat meg enzimeket és pont.
Néha tisztitókura,lugosítás.
Én inkább megelőzőm a bajt.
A vállizületemmel van egy kis probléma most de először én mindig az alternativ orvoslást választom és az nálam mindig működik :-)
Épp nemrég olvastam, hogy Ausztriában hátfájásra félévente 30 gramm marihuánát írnak fel. Azt csak egy fél évre, viszont legálisan.
Én használnám.
Azokhoz szól akik azt írták nem használnák, mert gyógyszert sem szednek:
Én sem használok gyógyszereket de a marihuána nem is az. Kábítószernek skatulyázott gyógynövény. Alternatív gyógyszer. Csak a visszaéléseket (állítják ott, ahol már használják ilyen céllal) nem lehet másképp elkerülni, mint ha az orvos írja fel receptre.
Ezzel nem akarok senkit meggyőzni semmiről csak fontosnak tartottam leszögezni:)
Én gyógyszer alatt azt értem ami kijön a futószalagról egy gyógyszercég emblémájával a dobozán, címkéjén)
Szóval valaha a heroin sőt a kokain is gyógyszer volt. Ezért mondom mindkettőre hogy jó már nem sülhet ki a használatukból..
Az egyetlen szer amit gyógyszernek fejlesztettek ki még is hasznos az az LSD. Talán azért mert fél-szintetikus és nem szintetikus vegyület:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!