Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Aranyér kezelésére jó e a...

Aranyér kezelésére jó e a fokhagyma?

Figyelt kérdés
Valaki(egészségügyi dolgozó)azt javasolta nekem hogy egy gerezd fokhagymának vágjam le mindkét végét, mossam meg és használjam úgy mint egy kúpot! Azt mondja az illető hogy hatásosabb mint a legjobb patikában is kapható végbélkúp!van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2014. jan. 11. 15:34
1 2
 11/13 anonim válasza:
51%

Utolsó voltam, még valami:

Ha már nagyon nagy, kilóg, fáj, az valószínű nehezen fog visszahúzódni. Menj el tükrözésre és lehet le is lézerezik, ha akkora. Nem játék, mert ha akkora és egyszer megsérted, akkor ott komoly vérvesztésed lehet és kiköthetsz a sürgősségin.

2017. máj. 27. 19:37
 12/13 Angie5 ***** válasza:

Valóban segít ilyenkor a fokhagyma.

Az összes gyógyszertárban kapható terméket kipróbáltam, tökéletesen hasztalanok voltak, nemhogy javult, romlott az állapotom.

Már a műtétet fontolgattam, amikor hallottam a fokhagyma ilyen jellegű hatásairól.

Összezúzva nagyon apróra, kókusz zsírban elkeverve kúpot lehet belőle formázni és hűtőben tárolva megtartja a formáját.

Nekem teljesen tünetmentessé tette, visszahúzódott és nem érzem többé.

Persze az eljárás nyilván kellemetlen, csíp, viszket, de még mindig jobb, mint az aranyérrel járó fájdalom vagy a tükrözés és műtét.

2019. dec. 16. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:

"A magyarázata annyi, hogy az aranyér az vérrög valójában. "

Aki ilyen hülyeséget képes leírni, az a többi részében is csak ostoba dolgokat ír!

Az aranyér NEM VÉRRÖG, hanem visszér-tágulat! HA vérrög lenne, akkor az közvetlen életveszélyt jelentene az illetöre nézve, az aranyér meg csak kellemetlen, fájdalmas, de nem veszélyes!

2019. dec. 16. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!