Biorezonanciával való kezeléshez mit szóltok?
Lányomnál Crohn-betegséget állapítottak meg. Voltunk biorezonancia állapotfelmérésen, ott azt mondták pár kezeléssel meglehet gyógyítani, diéta mellett.
Előfordult már valakivel, hogy meggyógyitották ezzel a módszerrel?
Én nem gondolom kóklerségnek. Va ismerősöm, aki biorezonanciára jár már egy éve lassan, nyirokmirigydaganattal kezelték. (Nézzetek utána, az egyik legagresszívabb daganat.)Tavaly novemberben fél évet jósoltak neki. Él és egyre jobban van, el ne kiabáljam.
Nem tudom, mennyit kérnek egy alkalomért, de ha neked nem nagy teher, akkor menjetek, ártani biztos nem árt.
Ha szereted a lányod, akkor viszed rendszeresen a belgyógyászhoz. Ez egy krónikus betegség , nem fog meggyógyulni, max. remisszióba kerül. Ha sok pénzed van, akkor menj biorezonálni, de ha én jól tudom, még semmilyen tanulmány nem erősítette meg, hogy van-e hatása.
Szombaton voltunk a biorezonancia kezelésen, szerdán vettek vért a lányomtól, és sokkal jobb lett a vérképe mint volt. (Ez még a gyógyszeres kezelés előtt történt.)
A doki is elcsodálkozott rajta, hogy ez nem tipikus eset.
Lehet, hogy mégis van benne valami?
Második vagyok. Biztos van benne valami, csak még nem tudjuk mi.:) Ezt lovagolják meg a szkeptikusok, de hát minden új elmélet, találmány először heves ellenérzést vált ki az emberek többségéből.
Nagyon örülök, hogy jobb lett a lányod vérképe, kiváncsi lennék a további fejleményekre.:) Remélem hamar meggyógyul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!