Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Gerincsérvesnek milyen otthoni...

Gerincsérvesnek milyen otthoni gyakorlatokat tudtok a gerinc húzására?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt feltétlen szakembertöl kell megkérdezned és olyantól, aki meg is tudja neked gyakorlatban tanitani - itt ha kapsz is tanácsokat, azok nem biztos, hogy jók, de még ha hasznos is, amit ir valami, megtanitani nem tudja irásban.

Neked megéri, hoyg emiatt sokkal rosszabb állapotba kerülj? Mert ha nem szakszerüen mozogsz, akkor csak ártasz, méghozzá elég masszivan.

2009. nov. 23. 13:53
 2/3 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Hasonló célból most vettem 3 ezerért "húzódzkodó rudat" sportboltban. Észrevettem, hogy ha csak csüngök a focikapun, vagy ilyesmin, akkor jól kinyúlik a gerincem és azóta nem fáj a derekam.

Amit vettem azt nem kell felszerelni állandóra sehová, hanem amikor akarod, az ajtófélfa közé lehet szorítani a rudat csavarva (gumis a vége) és lehet csimpaszkodni.

Óvatosan, semmi hirtelen mozdulat, csavarás kizárva!

Eleinte esetleg úgy érzed szétszakad a karod, de hamar megerősödik.

A többi családtag meg erősítheti a bicepszét ha akarja.

2009. nov. 23. 14:04
 3/3 anonim válasza:

1.,

[link]

Nekem is jól jönne, de még nem volt alkalmam kipróbálni.

2.,

A tornáról:Kaptam egy gerinctorna DVD-t, de majdnem baj lett belőle.Közben nem volt gond, de másnapra jelentős visszaesést okozott.Úgy vettem észre csak szimmetrikus terhelést szabad.

2010. máj. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!