szuper cucc, a cikk abszolút jó.
én most varrtam magamnak (youtubról tanultam varrni) egy 2 kilós kispárnát, kémiai eljárástól mentes bányasóval tölte. ez volt 160 forint :) allergiamban sokat segít. és nagyon kényelmes, azon alszom
van valamid ami miatt kinézted magadnak vagy csak úgy?
Először is köszönöm a válaszokat.
Első:
A legtöbb zokniból kipereg a só és a mérete sem alkalmas vagy legalább is nem a legkényelmesebb hosszú távon alvásra.
Hármas:
A párnát milyen anyagból varrtad? Esetleg melegíthető és/vagy "fagyasztható"?
Hol szereztél ilyen bányasót?
Elsősorban én is a légutakra használnám, de kipróbálnám az ízületekre is, ahogy a cikk írja.
bementem a textilboltba, s megkérdeztem melyik(ek) a legolcsóbb textilje(i). :D jó végül az eggyel drágábból vettem, mert tetszett a színe meg az anyaga. :D 30 centit kértem, ebböl kijön 3 párna volt 150 huf asszem.
sót meg a lidlben vettem.
még nem volt sütöben, de majd lesz, nemhiszem hogy gond lenne neki. nyilván bizonyos höfokon már megégne. fagyasztás sem hiszem hogy gond lenne :)
ha érdekel elmondhatom azt is hogy varrtam.
"nyilván bizonyos höfokon már megégne."
Megette a fene, ha a só megég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!