Szerintetek az ezüst kolloid szedésével elkerülhető az új tipusú influenza (H1N1) fertőzés?
Figyelt kérdés
Ha el is kapjuk,esetleg ez segít kiírtani a szervezetből?2009. nov. 13. 17:52
11/16 anonim válasza:
Hát hogyne, hiszen ez az új mindenre jó csodaszer az aloe vera, a ginseng és a sárkányfű után!!
12/16 anonim válasza:
Szerintem ha mindennap megeszel egy gerezd fokhagymát, és iszol vagy fél liter forraltbort, vagy egy kupica pálinkát, abbahagyod a dohányzást mert az aztán rombolja a védekezőképességet és gyengiti a tüdőt.
Elkerülöd ha tudod a tömegközlekedést vagy a tömeget, ügyelsz a kézmosásra és a higiéniára, akkor nem fog különösebben ki rajtad a h1n1...
13/16 anonim válasza:
Hogy elkerülhető vele a fertőzés nem tudom. De én használom. Sőt találtam egy nőgyógyászt aki egyben természetgyógyász is, ő is nyugodt szívvel ajánlja még kismamáknak is.
14/16 anonim válasza:
Én nagyon sok üveg ezüst kolloidot megittam. Nagyon hittem benne. Itattam a gyermekemmel is, akit meg akartam óvni a különböző betegségektől. Bizonyítottan nem hatott. Egy biztos. Ártani nem fogsz vele sem magadnak, sem a gyermekednek. Ami még gond, az az, hogy tudomásom szerint nincs ellenőrizve a különböző kolloidok minősége. Évekkel ezelőtt csak egy fajtát lehetett kapni, már ebből is több megjelen a piacon. Ki tudja, melyik a jó? Ha hiszel benne, próbáljátok ki! Tudod, létezik a placebó hatás is. Jó egészséget!
15/16 anonim válasza:
Érdemes megpróbálni,mert erősíti az immunrendszert, de mellé ajánlom a foghagymát, mert nagyon jó vírus ölő.
Egyébként én is gondolkodok rajta, hogy érdemes lenne szedni:)
16/16 anonim válasza:
Én iszom és a gyerekeimmel is itatom.Nekem rendszeresen van tüszős mandula gyulladásom,ami fájdalmas és magas lázzal jár.Idén kezdtem el az ezüstöt és a mandula gyulladást legyőzte.A tüszők megjelentek ugyan,de lázam és fájdalom nem volt.Pár nap alatt eltűntek a tüszők is,még a dokim sem hitt a szemének.Én hiszek benne és a fokhagymában is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!