Próbáltátok a Saccharum album nevű homeopátiás szert? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 15:04
1/7 anonim válasza:
ez leginkább alkati szer szerinntem sokan nem ismerik
mire szeretnéd szedni ??
2/7 A kérdező kommentje:
Lelki eredetű elhízásra.
2009. okt. 24. 16:06
3/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni de ez sokkal összetettebbbbb dolog hogy valamit beveszek és lefogyok -anyosom sok sok éve küzd a kilóival most éppen a fül akkupunkturát csinálja és elég drasztikus diéta mellett 4 hét alatt 4 kg mondhatnám szinte semmi -most megint belekezd a 90 naposba -mert eddig az vált be neki a legjobban -csakhogy mindig visszaszedi ...
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kevés próbálkozáson és kudarcon vagyok én is túl. Éppen ezért tűnik jó tanácsnak, hogy az egész szervezetre ható homeopátiás szerrel próbáljam meg. Azonban nem hozzáértő, hanem laikus adta az ötletet, ezért gyűjtenék mások által megélt tapasztalatokat.
2009. okt. 24. 16:22
5/7 anonim válasza:
vannak jó szerek de az nem elég hogy beveszem a bogyokat mert ami neked jó nem biztos hogy másnak is ... én is bevetettem a különféle szereket és egy speciális étrendet kezdtem el eredmény 4honap alatt 16 kiló :)
6/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem bírok leadni -kb. 6, 8 kg-ot kellene- pár kilót, mert amint csökkentem az adagokat, farkaséhség fog el, amit már nem viselek el. Ha az étvágyam csökkenne... Na, erre keresgélek.
Neked gratulálok! Klassz dolog ennyi kilótól megszabadulni.
2009. okt. 24. 16:46
7/7 anonim válasza:
Semmi hastóanyag nincsen ebben a szerben csak sima tejcukor , szóval nagy hatást ne várjál.
Ha tényleg fogyni szeretnél akkor kérdezz meg egy dietetikust . Ők talán tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!