Jártas valaki a homeopáthiában? A bőrgyógyászom a lábamon lévő szemölcsre 4 féle homeopáthiás bogyót írt fel: Thuja occidentalis, Echinacea angustifolia, Vincetoxicum hirundinaria, solanum dulcamara. De most akkor ezeket egyszerre szedjem?
nem, minél nagyobb időt tarts a beszedés és az étkezések között.
+semmi erős ízűt nem szabad enni +no fogkrém stb.
nálam csak néhány homeopátiás készítmény volt ami használt.
Ha meg vetted akkor szedd be mer ártani nem fog, de szemölcsre kétes az eredmény.
Azonos potenciájúak? Mert akkor szerintem várj minél több időt közöttük.
OFF:
Nem vall túl jó homeopatára, hogy 4 szert is fölírt. Az igaz homeopaták csak egy szerrel kezelnek egyszerre...
Köszi a válaszokat!
Kedves utolsó, teljesen igazad van, én is emiatt vagyok összezavarodva... hogy most akkor mindet egyszerre? Asszem megkérdezek valaki más homeopatát is hátha ő mást mond vagy megerősít. :)
#5:
Mi úgy tanultuk, hogy azok se "az igaziak", mert nem egy szert tartalmaznak, így összezavarodik az egész tünetkép. Meg egyébként is bevált indikációjú szereket tartalmaznak, tehát nem egyénre szabott, így 50% az esélye, hogy hat, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!