Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit tegyek ha az orvosok nem...

Mit tegyek ha az orvosok nem találnak semmit?

Figyelt kérdés
Régen verseny táncoltam közel 6 évig,abba kellett hagynom a sportot mert hamar kipirosodtam,kifáradtam,az éneklést is abba hagytam pirosodás miatt,olyan vagyok bárhol szereplek mint egy pirospaprika,érzem ahogy lüktet a fejem,kellemetlen :( 1 éve a vonaton fedeztem fel hogy beszélgettem valakivel és az izgalomtól mert már rég beszéltünk vörös foltos lett a melkasom,abarátom bemutatott a szüleinek,sálba jártam oda 1 hónapig hogy nelássák a nyakam,nem tartom magam szépnk vannak gátlásaim de nem hinném hogy ez az oka,járok kardiológiára,de semmi bajt nem észleltek a szivemen!nem is értem akkor miért pörög fel annyira stresszhelyzetekben ..az osztálytársamnak is meg mondtam a véleményem és ha nem hagytam volna abba szerintem vérvörös lettem volna:/ ezért sokszor hogy muja vagyok le is néznek,segitsetek :) 18 éves vagyok
2013. jún. 7. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennek pszichés háttere van , nem szívbetegség.

Pszichológushoz vagy önismereti csoportba menj el a megoldásért. Gyógyszer nincs rá.

A szíved pedig azért pörög fel stressz helyzetben, mert a mellékvese ilyenkor több adrenalint lök ki a vérpályába, ami megemeli a pulzust. Mintegy vészhelyzetet jelez az idegrendszered ilyenkor a szervezetednek, ami egy túlzott reakcióként így válaszol. De ez azért van, mert te agyban ezeket a helyzeteket felértékeled, a szituációkat esetleg félelemmel éled meg, akár a kudarctól félsz vagy , hogy a többieknek nem felesz meg.

2013. jún. 7. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Vizsgálták a vérkeringésed?
2013. jún. 7. 17:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindeng vizsgáltak :)
2013. jún. 8. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen alkat vagy, így jelentkezik rajtad a stressz, izgalom. Talán egy JÓ homeopatiás kezelés, JÓ homeopatiás orvos segítségével beválna.
2013. jún. 11. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb embernek van valami gyenge pontja. Neked ez jutott.
2013. jún. 19. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!