Jók az MBT cipők?
Figyelt kérdés
2008. jún. 19. 14:31
11/14 anonim válasza:
nekem van.mármint anyukammál ketten használjuk, nekem nagyon tetszik csak az embernek meg kell szoknia
12/14 anonim válasza:
Tartsunk önvizsgálatot. MBT helyett szerintem mindenki "instabil" cipőt akart írni, ne csináljunk már egy lúzer cégnek ingyen reklámot mások is vannak ezen a piacon....
13/14 anonim válasza:
Nem tudjátok hol lehet olcsó mbt jellegű cipőt kapni?
A vaterán már 7500ft is találtam.Azokat a cípőket hol lehet beszerezni? Ha valaki tudja akkor írja már meg.
14/14 anonim válasza:
Én a piacon vettem 3500ft-ért egy utánzatot. Szinte állandóan ez van a lábamon,és tökéletes.Más cipőben nem tudok megtenni 500métert mert már fáj a lábam,ebben kilométereket tudok menni,meg se érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!