Elmondaná valaki, hogy mire is jók a méregtelenítő kúrák?
Figyelt kérdés
Egyre többen végzik a környezetemben, vannak akik beöntést is alkalmaznak házilag is akár, de épp most olvastam egy cikket, hogy ez nemcsak felesleges, de akár még ki is lyukaszthatja a végbelet.2013. máj. 26. 18:55
11/12 anonim válasza:
Ohh köszönöm.
Bár az elsö is én voltam, és nehari, de hülyekérdésre hülyeválasz...
12/12 anonim válasza:
Nincs érdemleges hatásuk, ez csak divathullám.
Azt hitték régen hogy a Föld lapos. Ma azt hiszik hogy a böjt jót tesz az egészségnek.
Holott a méregtelenítést adott szerveink végzik, amik tápanyagokkal ellátva működnek jól. Tehát méregtelenítek mert eszem és élek. Szélsőséges ellenpélda: nem eszem, nem nem is tudok méregteleníteni, szépen lassan leállnak a szerveim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!