Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért vagyok mindig fáradt,...

Miért vagyok mindig fáradt, ingerült?

Figyelt kérdés
Két műszakban dolgozom,nappal és éjszaka.Könnyű fizikai és szellemei munkát végzek egyszerre.Itthon vár a férj és a gyermek,+házi munka.Folyamatosan fáradt vagyok,éjszakásba majd elalszom,pedig kb 5-6 órát mindig alszom.És sajnos ehez még hozzájön a folyamatos székrekedés is.Sokszor ingwerültebb is vagyok a kelleténél.tud valaki segíteni?
2009. okt. 2. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
a napi 7 óra szerintem fontos lenne, sőt nekem 8 óra kell, amúgy csak szédelegnék. Próbáld ki a Magne B 6-ot, vagy B vitamin komplexumot és valami könnyű napi 15-20 perc aerobikot, velem csodákat tett.
2009. okt. 2. 20:01
 2/8 A kérdező kommentje:
hetente 5ször mozgok,két nap úszás 3 nap torna,a mgne b6ot már szedtem.azért köszi
2009. okt. 2. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, abszolút túlhajtod magad. Sokat dolgozol, sportolsz -emellett óhatatlanul stresszelsz-, és keveset pihensz. A te esetedben már nem az aktív formája hiányzik a pihenésnek, hanem a szó szerinti alvás, fekvés, heverészés, azaz teljes kikapcsolódás, ellazulás.

Nem írtál a táplálkozási szokásodról. Ha székrekedéssel küszködsz, akkor több rostos élelmiszert fogyassz! Plusz zöldségek, gyümölcsök, sok folyadék (zöldtea, víz). Érdemes lenne utánajárnod, hogy személy szerint neked, mi volna az ideális diéta.

2009. okt. 2. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
a rostbevitel megvan,sokat foglalkozok ezzel a témával,mert próbálom gyógyítani magam,zöldség-gyümölcs,sok folyadék.......és mégse semmi.azért köszi
2009. okt. 2. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Még egy ötlet mindkét problémádra: keress homeopátiás szereket székrekedésre, kimerültségre. Nekem beváltak! (Ráadásul sokkal olcsóbbak, mint az egyéb készítmények.
2009. okt. 2. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert a kétműszakos munkát nem az emberi szervezetnek találták ki!!! (A tartós munkát egyébként sem!!)

Szétcseszed a biológiai órádat!!

Bizonyos hormonok és immunanyagok csak bizonyos napszakban éjszaka tudnak termelődni fény nélkül és alvás közben, és vannak olyanok is amikhez fény szükséges hogy termelődjenek...

Sokan nem tudják ezeket és erre mennek rá...

Egyszóval kezdesz kiégni...

2009. okt. 10. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Elözö vok!

A mesterséges fény, a zajok, a klimatizált levegő, a sugárzások pl monitor és ionizált.. Mind mind negatív behatások az idegrendszeredre mégha észre sem veszed őket!!

2009. okt. 10. 21:49
 8/8 anonim válasza:
Szia! ugyanez volt a problémám. A hajtás lemerített, a szervezetem nem bírta, széklet hetente 1x, az is hashatóval, szóval nagyon féltem nehogy valami komoly bajom legyen. Kerestem és találtam megoldást. Naponta 1x szedek olyan vitaminkészítményt, amely természetes alapanyagú, A,E B és Q10 van benne, amely vízben oldott állapotban van, így hamar felszívódik azáltal nem vagyok fáradt, visszatért a jókedvem. A vitaminhiánya okozta. A székrekedésemet pedig probiotikus port szedek este 1 kávéskanállal, így ez is segített.Fontosnak tartottam, hogy ne gyógyszert szedjek. Megértelek nehéz helytállni ez gyengített le. Ha érdekel írjál, tényleg segített nekem. Szia! Meli
2009. nov. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!