Gyógyult már meg valaki daganatos betegségből?
Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy kinek milyen alternatív gyógymód segitett? Anyukám tüdödaganatos, nincs még előre haladott állapotban. Egyenlőre a daganat nem nőtt,stagnál kb. egy féléve. Állapota jó, most ment vissza dolgozni. Ha valakinek van valamilyen bevált módszere kérem ossza meg velem. Köszönöm.2013. ápr. 30. 21:11
1/6 anonim válasza:
Igen...ha gondolod, írj privit, és szívesen megosztom veled.
2/6 anonim válasza:
Ketogén diéta, mozgás, vitaminok. Élvezeti szerek teljes elhagyása. Mind ez drasztikusan. Én az ilyen természetgyógyász humbukkba nem hiszek, pláne tüdőrák esetében (főleg, ha kissejtes) nem. (Ne haragudj, de ez a véleményem.) Jobbulást anyukádnak!
3/6 anonim válasza:
A daganat alapvetően életmódváltásra utal. Tehát ha a lelki okai vizsgáljuk az ilyen jellegű betegségek kialakulásának, akkor azt mondhatjuk, hogy az emberek, akik ebben szenvednek a legtöbbször csak adnak-adnak és nem igazán foglalkoznak magukkal, A betegség viszont rákényszeríti őket arra, hogy legyen idejük magukra. Természetesen minden fajtájának van speciálisabb "magyarázata" is, ha úgy tetszik. Én személy szerin a kemoterápiát elítélem, mert a kemo csak a prosztata-, agy- és a melldaganatnál hatásos, ahol a rákos sejtek gyorsabban fejlődnek, mint az egészségesek. A többi esetében alapvetően az orvostudomány megmérgezi az embereket. Nagymamám májdaganatos volt, ő esküdött a kemora. Viszont tényleg nagyon fontos, hogy életmódváltás következzen be annál, akiknél ilyen betegséget diagnosztizálnak. Tehát elsősorban az étkezésen kell változtatni, kevesebb húst enni, stb, de erről sok-sok írás jelent már meg :)
4/6 anonim válasza:
"Én személy szerin a kemoterápiát elítélem, mert a kemo csak a prosztata-, agy- és a melldaganatnál hatásos, ahol a rákos sejtek gyorsabban fejlődnek, mint az egészségesek"
A rákos sejtek minden rákfajtánál gyorsabban fejlődnek, mint az egészségesek. Azért rák.
5/6 anonim válasza:
Te is tudod hogy IGEN. Sajnos a stagnál nem gyógyult...gyógyszerész vagyok amennyiben szeretnéd küldök anyagot ha adsz privát emilcímet mert túl nagy terjedelmű az anyag.szerencsére sok mosolygós beteget ismerek! Évi
6/6 anonim válasza:
Igen. Elsősorban meg kell szüntetni a lelki konfliktust amiből kialakul. Erre a lélekgyógyász, kineziológus megfelelő. De járhat még erősítésnek pszisebészhez is aki mint tűzoltó tudja kezelni a fizikai testet. Ha segítség kell szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!