Tapasztalatok a keserűsós májtisztító kúrával kapcsolatosan?
mi érdekel konkrétan?
Én használtam: egy evőkanál keserűsó egy liter vízbe. Naponta éhgyomorra egy deci.
Jól éreztem magam utána. Bár szerintem ez inkább epetisztító, mint májtisztító kúra.
Sziasztok!
Többféle kivitelezése lehetséges a keserűsós májtisztító kúrának. Már több formáját is kipróbáltam és mindegyik hatásos volt.
Ismerőseim közül 4-en csinálták meg, nekik is bevált. Mindegyikünknek minden rendben zajlott, gond nem adódott. Vannak közülünk a családban, akik már többször is megcsináltuk a kúrák az évek folyamán.
Valóban kijönnek azok a kis zöld golyócskák, amit a kúra ígér.
Erre vagy hasonlóra gondoltál, ugye?
Itt pedig a 2. pontnál van egy leírás:
Nem egyforma a kettő, de nagyon hasonlók.
Ha keserűsós grapefruitos kúrára gondolsz,akkor azt NEM AJÁNLOM ,mert az ügyeleten kötöttem ki,infúzióval a karomba. Kiszáradtam elég rendesen a doktor azt mondta, nem vagyok normális.Kérdezte a doki,hogy így akarom kinyírni magamat?!
1 hét kellett amíg helyre jöttem,mert napok múltán se akart megállni a hasmenésem.
A doki mondta hogy ennyi keserűsót műtétek előtt szoktak adni,ellenőrzés mellett annak a páciensnek akinél az kell h. kijöjjön belőle minden.
Oda figyelek a táplálkozásomra,meg az egészségemre,sportolok rendszeresen,de így utólag belegondolva jó nagy hülyeséget csináltam.
Ajánlom ezt figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!