Hallottatok már a Lavyl Auricum-ról? Állítólag többek között az anyajegyeket is segít eltüntetni.
Nálunk nagyon bevált, a család univerzális szerként használja a Lavyl Auricumot. Háztartási balesetekre, körömgombára, kamaszkori pattanásokra, torokgyulladásra. Ezekre nekünk tuti megoldás. Eddig semmilyen allergiát nem okozott, pedig már lassan egy éve használjuk, ha kell.
Zs.Anna
Eddig ez az épületes áltudományos zagyvaság tetszik legjobban :
"Jakabovics Tibor vegyész gyógyszerkutató, a nanotechnológia nemzetközileg elismert szakembere feltalált egy nano méretű hordozót (10 a mínusz kilencediken méret, ez akkora, mint a DNS spirál két foka közötti távolság), aminek a "tartószerkezetébe" több, mint 100 növény komplex energia lenyomatát tudja beletenni. Miután a sejtek tudják, hogy mire van szükségük, ebből a "svédasztalból" leveszik, amire szükségük van és elkezdenek jobban működni. Nem kell túldozionálni a testet és nem kell terhelni szintetikus anyagokkal. Ezen felül oda kerül, ahol szükség van rá, mivel spray formátumú, és oda fújjuk, ahol baj van.
A Solvyl spray behatol a méregdepókba, kibosszantja a nehézfémet, a Fullflex kapszula pedig üres puttonyával, ásványi anyagba burkolva elkapkodja, majd eltávolítja a szervezetből."
Tejesen meggyőző :) Ez egy vicc !! Valaki írja már meg hol publikált ez a világhíres kutató, mert még senki nem hallott róla. Miért kell egy ilyen két Nobel díjat, és milliárdokat érő találmányt szerencsétlen MLM-es pilótajátékban tolni ?
Sziasztok,
a Lavyl kúp formáját valaki ismeri, esetleg már használta is? Egy műtétet szeretnék vele elkerülni. Gyógyszert nem kaptam, az immunrendszeremnek kellene legyőznie a vírust, és arra gondoltam, hogy ez esetleg segítene. Mi használjuk az aloe vera sprayt is amivel elégedettek vagyunk, így én nyitott vagyok a természetes anyagokat tartalmazó készítményekre. Szívesen fogadok minden tapasztalatot a termék kúp, spray formájával.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!