Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Stresszre milyen homeopátiás...

Stresszre milyen homeopátiás készítmény javasoltok ami hat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
A Sedatif PC-t szokták ajánlani, de nekem nem igazán jött be. Ugyan nem homeopátiás, de nekem az orbáncfű jött be. Herbáriában, és DM jellegű boltokban kapható teaként és kapszulában, egy próbát megér. (a teája kissé keserű, de legalább hat) Stresszoldó, idegnyugtató, ellazít, de nem leszel tőle álmos, vagy kába.
2009. szept. 24. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Az orbáncfű jó ötlet csak türelem kell hozzá, két hét mire megjön a hatása. Esetleg még a citromfű teát próbáld meg.
2009. szept. 24. 19:06
 3/7 anonim válasza:

Több készítményt is tudok a problémára, aranygyökér (Rhodiola rose - Rhodiolin a készítmény), Noni.

Ha részletesen érdekel, írj a privátomra és küldök neked infót.

2009. szept. 25. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Relaxálj.

Ez a legjobb rá.

2009. szept. 26. 11:18
 5/7 anonim válasza:
Jéger + sör kombináció
2010. máj. 10. 01:05
 6/7 anonim válasza:

Én is ebben a cipőben jártam.Stresszre kerestem valami homeopátiás szert, a Sedatif PC vettem meg, de nekem nem vált be. A DM-ben lehet kapni Naturland nyugtató teát, az nagyon hatásos. Engem teljesen lenyugtatott, de vigyázz mert álmosít is.

Itt egy link, amin megnézheted hogyan néz ki:

[link]

Remélem tudtam segíteni!

2010. júl. 21. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
A zöld tea meglepően hatékony! Napi 1-2 liter és egy hét múlva nem hiszed el, milyen jól kezeled a stresszt! :-)
2010. szept. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!