Szorongásra és pánikbetegségre melyik alternatív gyógyító forma lenne a leghatásosabb? Kineziológia, homeopátia, Bach-terápia, agykontroll?
Hiába írom le a nevét, mert a homeopátia nem így működik. Nekem az alkati szerem segített.
És nem valószínű, hogy neked is ugyanaz az alkati szered...Ezt orvos tudja megállapítani, de bizton merem állítani, hogy beválik.
(Az alkati szer meghatározásánál sok mindent figyelembe vesznek: pl fázékony vagy vagy inkább melegvérű, milyen félelmeid/fóbiáid vannak, mikor törnek rád a pánikrohamoki: főleg éjjel vagy inkább nappal, meddig tartanak és végül mi az ami enyhít a tüneteken - pl nekem a hideg levegő segít)
Remélem segítséget kapsz majd. Majd írd meg hogy mi lett. (esetleg priviben)
Gőzöm nincs, mit csinál, de 8 év után 4 kezeléssel kigyógyultam a pánikbetegséből. Csak csukott szemmel állsz vagy fél óráig, érzel furcsa dolgokat, és a kezelés végére jobban érzed magad.
Nekem más nem segített, pedig csak sámánnál nem jártam.
A kineziológiát mindenképpen ajánlom, ha nem vagy durván pánikbeteg, és be mered vállalni, akkor az agykontrollt is (nem egészséges pszichés állapot esetén nem tudom, milyen hatása lehet). A másik kettőt annyira nem ismerem.
A Dianetikától viszont hánynom kell. Sok sikert! :D
10-15 kineziológust (magyart és külföldit) személyesen és/vagy írásban megkérdeztem, hogy vállalja-e a születésem időpontjának meghatározását. nagyjából mind más választ adott, a feladatot SENKI nem vállalta. meggyőződésem, hogy amennyiben a módszer működne, egy gyakorlott kineziológusnak ez a feladat kb. 2 perc lenne.
remélem, segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!