Mi a véleményetek a Posztnov-féle határrétegvízről?
Figyelt kérdés
Mostanában sok szó esik róla, főleg az Echo TV egyik, Béki László természetgyógyász által vezetett műsorában. Van egy honlap is, az aquasaqua.hu.
Mitől más ez, mint a pi-víz, aminek úgy látszik lecsengett a divatja, ezért ki kellett találni valami mást? Szkeptikus vagyok.
2013. febr. 17. 01:28
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a magyar természetgyógyász neve helyesen Béky László.
Az orosz fizikus-hidrodinamikusé meg Posztnov Szergej Jevgenyijevics.
2013. febr. 17. 01:36
2/5 anonim válasza:
Nekem vízkémia a szakterületem!Ócska ostoba hadova, emberek becsapása semmi egyéb.
3/5 anonim válasza:
A legmocskosabb becsapása embereknek a vízet horribilis áron eladni.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha valakit jobban érdekel a téma, és tud angolul, a keresőbe a "boundary layer water" kifejezést kell beírni. Az elméleti alap itt olvasható: [link]
2013. febr. 17. 01:54
5/5 bepi13 válasza:
Aki mocskos becsapásról meg ostoba hadováról beszél, az semmit nem ért az egészből, s teljesen felelőtlenül hadovázik. Ez nem közönséges víz. Egyébként nem tudom, hogy miért gondoljátok, hogy többet tudtok, mint egy akadémikus. Ez egy kiváló szer, sok embert már meggyógyított.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!