Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a véleményetek az íriszdiag...

Mi a véleményetek az íriszdiagnosztikáról?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 16:34
1 2
 11/11 anonim válasza:
Fenntartással kezelném ezt a fajta állapotfelmérést. Én a múlt héten voltam - szintén Borza Attilánál - és hasonlóan hozzád (kérdező) nekem is a gyerekkoromban ért csernobili katasztrófa hatására vezette vissza a problémákat azzal a különbséggel, hogy nekem konkrétan megmondta, hogy leukémia, csontvelőrák, a gerincemen szarkóma (csontrák), mirigyproblémák, hormonzavar - azt hiszem ennyi :), tünetmentesen -, de ezek már kialakulóban vannak. Azt azért hozzáfűzte, hogy étrendváltás, több mozgás és stresszmentes élet. Én persze visszakérdeztem, hogy mit lehetne még tenni amellett, hogy heti 2x úszok vagy tornázok, a cukros és fehérlisztes ételeket helyettesítem édesítőszeres v. inkább semmilyen édesítő és teljes kiörlésű dolgokkal és naponta több mint 2 l vizet iszom. Ez természetesen nem egy nap alatt döntöttem el, hogy így élek. Kb. 2-3 év eredménye. A lényeg, hogy nem most kezdtem és mégis ilyen állapotban van a szervezetem? Mondanom sem kell, hogy nem kaptam rá választ. Úgy gondolom, hogy mivel nagyon különbözőek vagyunk, másként reagálunk dolgokra, pont ezért van ami csodaszer az egyiknek és méreg a másiknak. Természetesen az orvosok sem tévedhetetlenek. Számomra inkább az utóbbi ami hihetőbb. Egyszóval nem tudok hinni az effajta állapotfelmérésben. Azért arra kíváncsi lennék, hogy azóta hogy érzed magad?
2010. nov. 30. 08:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!