Mi a véleményetek az Aloe Vera gél-ről?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 07:18
1/7 anonim 

válasza:

Én szeretem de csak a barackosat.
Nem iszom mindennap csak amikor kicsit túleszem magam,megnyugtatja a gyomromat.
3/7 anonim válasza:
Tömören szólva: hatásos, egészséges és nálam bevállt.
Hámsérülések, égések, gyulladásokra teljesen jó! Csak háát drága, de jó:D
4/7 anonim 

válasza:

Régen ittam, de a rossz íze miatt rövid idő alatt abbahagytam.
Nekem a Royal Sales Aloe Vera bonbonja vált be. Finom rágótabletta, gyerekek is eheteik. Immunerősítő.
De van gél formájában külsődleges alkalmazásra.
Ha érdekel jelentkezz:):):
5/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó, nagyon hatásos, én az áfonyásat iszom, jobban meg lehet szokni az ízét mint a naturnak. De azt tudjátok, hogy legalább 3 üveggel meg kell inni /30ml naponta/ hogy kitisztítson és helyreállítsa az immunrendszert:)
6/7 anonim válasza:
Nem immunerősítő,hanem immunszabályozó.Éppen ezért jó az allergiásoknak is. Én kb 3 hete kezdtem el inni,remélem enyhíteni fogja az allergiámat olyan szintig, hogy nem kell gyógyszert szednem.Én már minden lehetőséget megragadok amiben némi esélyt látok.Bízom benne,hogy beválik.
7/7 anonim válasza:
Szia! nekem nem hatot, több hónapig szedtük a férjemmel, de hatását nem éreztük. Anyukámák izületre szedték nem sok változás volt. Tudom sokaknak hat, de nekünk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!