Herpeszre valami okosság? Ha nincs gyógyszertár nyitva? Mitől mulik el a leghamarabb?
Basszus, neked tényleg hihetetlen, hogy valaki kellőképpen kezet mos, mielőtt bármit is használ, ami a másé?
Amúgy én nem kértem soha kölcsön semmi ilyen jellegű dolgot, hanem meg lett véve az aloe verás krém másnap a boltba, de tőlünk egyszer kértek és nem eszembe nem jutott, hogy nem megfelelően használták.
De éppen ez jutott elsőre az eszembe, de már látom nem volt jó ötlet.
De te amúgy nem aludtad ki a 8 órádat vagy valaki megbántott vagy alapból vagy ilyen rossz természetű?
Te meg vágod, hogy valaki úgy is bekenheti valamivel magát, hogy közben nem visz semmilyen vírust sehová?
Tegyük fel, hogy teljesen tiszta kézzel felnyitok egy kupakot, amiből nyomok az egyik ujjamra krémet, majd pedig a szabadon lévő, tiszta ujjaimmal visszacsavarom és ezután nyúlok csak a számhoz.
Vagy a párom, akinek semmi baja, tesz krémet a kezemre és én hozzá sem nyúlok a krémhez. Na, így hogy terjed a vírus?
Amúgy meg a kölcsön akkor rossz szó volt. Megkérdezem anyukámat, hogy nincs-e neki aloe verás krémje, amit elkérek és majd veszek neki helyette másikat.
Sziasztok!
Már én is próbáltam olcsóbb gyógyszertári krémet, meg a legdrágábbat is, de pff, nekem azok semmit nem használnak, kb. 1 hét alatt múlt csak el.
Viszont egyszer nem volt nálam a krém és alkoholos kézfertőtlenítőt tettem rá és bevált! Max. 4 nap kell hozzá, persze rendszeresen kenem vele, naponta 3x-4x és nem kerül sokba, bárhol lehet ilyen zselés kis tubusos alkoholos kézfertőtlenítőt venni (269Ft). Igaz, csíp, mint a fene :) de nem kell egy hétig szenvedni a herpesszel.
Persze az emberek nem egyformák, nekem ez vált be, talán egy próbát megérhet.
//És én is úgy szoktam kenni, hogy előtte kezet mosok, kinyomom, amennyi kell, visszazárom, elrakom és utána nyúlok a herpeszemhez, ami után megint kezet mosok és mivel csak egy ujjamat használom, nem fogdosom össze sem a csapot, sem semmi mást vele, sőt, ilyenkor eldobható kéztörlőt használok...//
Nem olvastam el a válaszokat, lehet, hogy már írták.
Nekem az válik be, hogy nem nyúlok hozzá, és "kiszárítom a számat". Semmit nem kenek rá és nem nyalogatom. Ha bekenem ajakápolóval, akkor hatalmasra duzzad a herpesz, ugyanúgy, ha nyalogatom. Egyébként Compeed tapaszt használok rá, de ha épp nincs, és nem is tudok venni azonnal, akkor csak annyi, hogy szárazan tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!