Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit jelent ha egy isgyerekben...

Czinegene Pap Agnes kérdése:

Mit jelent ha egy isgyerekben nagy erteket mutat a maj enzimvizsgalat! , Szakember valaszat varom?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Itt utána tud nézni: [link]

És hiába vár szakértőt-szakembert itt... Bár ezt a beutaló orvossal kellene megbeszélnie inkább, mint a gyerek egészségét kockáztatva a neten keresgélni.

2013. jan. 13. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Ha a gyereket már orvos kezeli, akkor a mama miért ne érdeklődhetne a neten? De hát a gyerek az egy speciális dolog, meg a máj is az. Tudod, felnőttként egyből az alkohol jut az emberek eszébe. Elképzelésem sincs, és sztem hagyatkozz az orvosra, vagy kérdezd meg tőle.

Egyébként miért kellett enzimvizsgálatot csináltatni?

2013. jan. 13. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz szakembereket, szakmai,ingyenes fórumokon. pl.: www.orvostudakozo.hu Itt vannak fenn gyermekorvosok is.
2013. jan. 14. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
orvostudakozót én is ajánlom. Itt szakemberek nicsenek!
2013. jan. 19. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
A labtestonline.hu-t ajánlanám, de ha ott kérdezel, akkor a gyerek előzményeit: kora, állapota, a vérvétel oka, más betegségei is jó ha leírod; és azt, milyen tesztjei milyen értékűek.
2013. jan. 19. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szakember vagyok, villanyszerelő, így óhajod teljesült:)
2013. jan. 21. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!